HOGER INSTITUUT VOOR DANS

Contactgegevens HOGER INSTITUUT VOOR DANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGER INSTITUUT VOOR DANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGER INSTITUUT VOOR DANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLUIZEPLEIN 8; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34893948 (+32-34893948) 34893948 (+32-34893948)

Fax (fax): +32 (87) 598-62-36 +32 (87) 598-62-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGER INSTITUUT VOOR DANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGER INSTITUUT VOOR DANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGER INSTITUUT VOOR DANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGER INSTITUUT VOOR DANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGER INSTITUUT VOOR DANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGER INSTITUUT VOOR DANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGER INSTITUUT VOOR DANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGER INSTITUUT VOOR DANS
Products information HOGER INSTITUUT VOOR DANS

BTW identificatienummer (tax): BE04718322753
Ondernemingsnummer: 9555328369
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HOGER INSTITUUT VOOR DANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGER INSTITUUT VOOR DANS
(Get full report from official database of BE for HOGER INSTITUUT VOOR DANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGER INSTITUUT VOOR DANS
Addition kinds of activities for HOGER INSTITUUT VOOR DANS

102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
20230000. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
54419903. Zoetwaren geproduceerd voor directe verkoop op het terrein | Confectionery produced for direct sale on the premises
89990104. kalligraaf | Calligrapher
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij HOGER INSTITUUT VOOR DANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGER INSTITUUT VOOR DANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGER INSTITUUT VOOR DANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGER INSTITUUT VOOR DANS. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van HOGER INSTITUUT VOOR DANS in sociale netwerken
Look for responds of HOGER INSTITUUT VOOR DANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGER INSTITUUT VOOR DANS. Laat een reactie achter voor HOGER INSTITUUT VOOR DANS. HOGER INSTITUUT VOOR DANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGER INSTITUUT VOOR DANS. Leave a respond for HOGER INSTITUUT VOOR DANS. HOGER INSTITUUT VOOR DANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGER INSTITUUT VOOR DANS op de google maps. Adres en contacten HOGER INSTITUUT VOOR DANS
Location of HOGER INSTITUUT VOOR DANS on the google maps. Address and contacts of HOGER INSTITUUT VOOR DANS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGER INSTITUUT VOOR DANS HOGER INSTITUUT VOOR DANS: Coninx Jozef | GARAGE ALPI | POL COLIN | J. VANDEPLAS | Coorevits B

Other related companies as HOGER INSTITUUT VOOR DANS: Coninx Jozef | GARAGE ALPI | POL COLIN | J. VANDEPLAS | Coorevits B

HOGER INSTITUUT VOOR DANS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGER INSTITUUT VOOR DANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04718322753. Het bedrijf HOGER INSTITUUT VOOR DANS bevindt zich op het adres: KLUIZEPLEIN 8; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in HOGER INSTITUUT VOOR DANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOGER INSTITUUT VOOR DANS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGER INSTITUUT VOOR DANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGER INSTITUUT VOOR DANS, openstaande posities, locatie van HOGER INSTITUUT VOOR DANS op de kaart.

HOGER INSTITUUT VOOR DANS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGER INSTITUUT VOOR DANS, company assigned to the tax number BE04718322753. The company HOGER INSTITUUT VOOR DANS is located at the address: KLUIZEPLEIN 8; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hoger onderwijs. Products created in HOGER INSTITUUT VOOR DANS were not found.
The main activity of HOGER INSTITUUT VOOR DANS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGER INSTITUUT VOOR DANS is not available. You also can look at reviews of HOGER INSTITUUT VOOR DANS, open positions, location of HOGER INSTITUUT VOOR DANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGER INSTITUUT VOOR DANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGER INSTITUUT VOOR DANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGER INSTITUUT VOOR DANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGER INSTITUUT VOOR DANS, employees, financial statistics.