GRIMBERGEN MOTORS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GRIMBERGEN MOTORS
Private companiesLegal Services • GRIMBERGEN MOTORS

Contactgegevens GRIMBERGEN MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRIMBERGEN MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRIMBERGEN MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSSTRAAT 54-56; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22671951 (+32-22671951) 22671951 (+32-22671951)

Fax (fax): +32 (57) 340-79-71 +32 (57) 340-79-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRIMBERGEN MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRIMBERGEN MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRIMBERGEN MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRIMBERGEN MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRIMBERGEN MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRIMBERGEN MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRIMBERGEN MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRIMBERGEN MOTORS
Products information GRIMBERGEN MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE04649658203
Ondernemingsnummer: 2760833740
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GRIMBERGEN MOTORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRIMBERGEN MOTORS
(Get full report from official database of BE for GRIMBERGEN MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRIMBERGEN MOTORS
Addition kinds of activities for GRIMBERGEN MOTORS

239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
02790100. Worm boerderijen | Worm farms
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
30690104. Fontein spuiten, rubber | Fountain syringes, rubber
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij GRIMBERGEN MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRIMBERGEN MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRIMBERGEN MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRIMBERGEN MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van GRIMBERGEN MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of GRIMBERGEN MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRIMBERGEN MOTORS. Laat een reactie achter voor GRIMBERGEN MOTORS. GRIMBERGEN MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRIMBERGEN MOTORS. Leave a respond for GRIMBERGEN MOTORS. GRIMBERGEN MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRIMBERGEN MOTORS op de google maps. Adres en contacten GRIMBERGEN MOTORS
Location of GRIMBERGEN MOTORS on the google maps. Address and contacts of GRIMBERGEN MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come GRIMBERGEN MOTORS GRIMBERGEN MOTORS: ASLK-CGER Bank | SANKE | A.A. HEVA | ERNEST DE BONDT | MARLEEN RENIERS

Other related companies as GRIMBERGEN MOTORS: ASLK-CGER Bank | SANKE | A.A. HEVA | ERNEST DE BONDT | MARLEEN RENIERS

GRIMBERGEN MOTORS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRIMBERGEN MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649658203. Het bedrijf GRIMBERGEN MOTORS bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSSTRAAT 54-56; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GRIMBERGEN MOTORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRIMBERGEN MOTORS is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRIMBERGEN MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRIMBERGEN MOTORS, openstaande posities, locatie van GRIMBERGEN MOTORS op de kaart.

GRIMBERGEN MOTORS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRIMBERGEN MOTORS, company assigned to the tax number BE04649658203. The company GRIMBERGEN MOTORS is located at the address: SINT-AMANDSSTRAAT 54-56; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GRIMBERGEN MOTORS were not found.
The main activity of GRIMBERGEN MOTORS is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GRIMBERGEN MOTORS is not available. You also can look at reviews of GRIMBERGEN MOTORS, open positions, location of GRIMBERGEN MOTORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRIMBERGEN MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRIMBERGEN MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRIMBERGEN MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRIMBERGEN MOTORS, employees, financial statistics.