GARAGE DESCHEEMACKER

Contactgegevens GARAGE DESCHEEMACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DESCHEEMACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DESCHEEMACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHEEPSDALELAAN 47; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50320217 (+32-50320217) 50320217 (+32-50320217)

Fax (fax): +32 (58) 587-93-88 +32 (58) 587-93-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DESCHEEMACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DESCHEEMACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DESCHEEMACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DESCHEEMACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DESCHEEMACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DESCHEEMACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DESCHEEMACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DESCHEEMACKER
Products information GARAGE DESCHEEMACKER

BTW identificatienummer (tax): BE02218383789
Ondernemingsnummer: 2733367919
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in GARAGE DESCHEEMACKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DESCHEEMACKER
(Get full report from official database of BE for GARAGE DESCHEEMACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DESCHEEMACKER
Addition kinds of activities for GARAGE DESCHEEMACKER

5014. Banden en buizen | Tires and tubes
5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
28340804. Penicilline preparaten | Penicillin preparations
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving
37140108. Differentieel en onderdelen, motorvoertuig | Differentials and parts, motor vehicle
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores

Werken bij GARAGE DESCHEEMACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DESCHEEMACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DESCHEEMACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DESCHEEMACKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van GARAGE DESCHEEMACKER in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DESCHEEMACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DESCHEEMACKER. Laat een reactie achter voor GARAGE DESCHEEMACKER. GARAGE DESCHEEMACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DESCHEEMACKER. Leave a respond for GARAGE DESCHEEMACKER. GARAGE DESCHEEMACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DESCHEEMACKER op de google maps. Adres en contacten GARAGE DESCHEEMACKER
Location of GARAGE DESCHEEMACKER on the google maps. Address and contacts of GARAGE DESCHEEMACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DESCHEEMACKER GARAGE DESCHEEMACKER: Global Business | De Groote Annick | LIBRAIRIE SPEECKAERT | GRAFISCH BURO ANOUCHKA VIERSTRAETE | JOHAN BLANCKAERT

Other related companies as GARAGE DESCHEEMACKER: Global Business | De Groote Annick | LIBRAIRIE SPEECKAERT | GRAFISCH BURO ANOUCHKA VIERSTRAETE | JOHAN BLANCKAERT

GARAGE DESCHEEMACKER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DESCHEEMACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02218383789. Het bedrijf GARAGE DESCHEEMACKER bevindt zich op het adres: SCHEEPSDALELAAN 47; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE DESCHEEMACKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DESCHEEMACKER is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DESCHEEMACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DESCHEEMACKER, openstaande posities, locatie van GARAGE DESCHEEMACKER op de kaart.

GARAGE DESCHEEMACKER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DESCHEEMACKER, company assigned to the tax number BE02218383789. The company GARAGE DESCHEEMACKER is located at the address: SCHEEPSDALELAAN 47; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE DESCHEEMACKER were not found.
The main activity of GARAGE DESCHEEMACKER is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DESCHEEMACKER is not available. You also can look at reviews of GARAGE DESCHEEMACKER, open positions, location of GARAGE DESCHEEMACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DESCHEEMACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DESCHEEMACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DESCHEEMACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DESCHEEMACKER, employees, financial statistics.