De Groote Annick

Contactgegevens De Groote Annick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groote Annick: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groote Annick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Molenweg 84; 2940; Stabroek, België

Telefoon (phone): 03 568 00 08 (+32-03 568 00 08) 03 568 00 08 (+32-03 568 00 08)

Fax (fax): +32 (16) 101-92-22 +32 (16) 101-92-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groote Annick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groote Annick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groote Annick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groote Annick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groote Annick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groote Annick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groote Annick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groote Annick
Products information De Groote Annick

BTW identificatienummer (tax): BE02520507812
Ondernemingsnummer: 2029144287
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Groote Annick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groote Annick
(Get full report from official database of BE for De Groote Annick)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groote Annick
Addition kinds of activities for De Groote Annick

356400. Blowers en fans | Blowers and fans
10990402. Monaziet mijnbouw | Monazite mining
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
45130000. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
75390302. Alternators en generatoren, herbouwen en repareren | Alternators and generators, rebuilding and repair

Werken bij De Groote Annick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groote Annick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groote Annick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groote Annick. Looking for open vacancies in other companies

 • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

 • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

 • tuinarbeider (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

 • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Tempo-Team at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

 • Elektromecanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

 • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Natch

  Type: Vaste Job

  Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

 • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van De Groote Annick in sociale netwerken
Look for responds of De Groote Annick in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groote Annick. Laat een reactie achter voor De Groote Annick. De Groote Annick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groote Annick. Leave a respond for De Groote Annick. De Groote Annick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groote Annick op de google maps. Adres en contacten De Groote Annick
Location of De Groote Annick on the google maps. Address and contacts of De Groote Annick

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groote Annick De Groote Annick: PRIMUS WASH | OLIVIER DACHKIN | C.P.A.S. | Uyttendaele D | ROLF BENZ - FORME & STYLE

Other related companies as De Groote Annick: PRIMUS WASH | OLIVIER DACHKIN | C.P.A.S. | Uyttendaele D | ROLF BENZ - FORME & STYLE

De Groote Annick is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groote Annick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02520507812. Het bedrijf De Groote Annick bevindt zich op het adres: Grote Molenweg 84; 2940; Stabroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 774,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Groote Annick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Groote Annick is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groote Annick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groote Annick, openstaande posities, locatie van De Groote Annick op de kaart.

De Groote Annick is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groote Annick, company assigned to the tax number BE02520507812. The company De Groote Annick is located at the address: Grote Molenweg 84; 2940; Stabroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 774,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Groote Annick were not found.
The main activity of De Groote Annick is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groote Annick is not available. You also can look at reviews of De Groote Annick, open positions, location of De Groote Annick on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groote Annick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groote Annick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groote Annick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groote Annick, employees, financial statistics.