BANDEN JOHNNY

Contactgegevens BANDEN JOHNNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANDEN JOHNNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANDEN JOHNNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 160; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11332185 (+32-11332185) 11332185 (+32-11332185)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANDEN JOHNNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANDEN JOHNNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANDEN JOHNNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANDEN JOHNNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANDEN JOHNNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANDEN JOHNNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANDEN JOHNNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANDEN JOHNNY
Products information BANDEN JOHNNY

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BANDEN JOHNNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANDEN JOHNNY
(Get full report from official database of BE for BANDEN JOHNNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANDEN JOHNNY
Addition kinds of activities for BANDEN JOHNNY

262101. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
01199901. Popcorn boerderij | Popcorn farm
25220201. Boekenkasten, kantoor: behalve hout | Bookcases, office: except wood
27520201. Reclameplaten, gelithografeerd | Advertising posters, lithographed
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
39659905. Rits | Zipper
92210101. Bureau van strafrechtelijk onderzoek, regering | Bureau of criminal investigation, government

Werken bij BANDEN JOHNNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANDEN JOHNNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANDEN JOHNNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANDEN JOHNNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van BANDEN JOHNNY in sociale netwerken
Look for responds of BANDEN JOHNNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANDEN JOHNNY. Laat een reactie achter voor BANDEN JOHNNY. BANDEN JOHNNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANDEN JOHNNY. Leave a respond for BANDEN JOHNNY. BANDEN JOHNNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANDEN JOHNNY op de google maps. Adres en contacten BANDEN JOHNNY
Location of BANDEN JOHNNY on the google maps. Address and contacts of BANDEN JOHNNY

Andere gerelateerde bedrijven als come BANDEN JOHNNY BANDEN JOHNNY: DANIEL DEVOLDER | IJsmanneke | CLEAN WASH | VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS | S. ADE

Other related companies as BANDEN JOHNNY: DANIEL DEVOLDER | IJsmanneke | CLEAN WASH | VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS | S. ADE

BANDEN JOHNNY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANDEN JOHNNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf BANDEN JOHNNY bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 160; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in BANDEN JOHNNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANDEN JOHNNY is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANDEN JOHNNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANDEN JOHNNY, openstaande posities, locatie van BANDEN JOHNNY op de kaart.

BANDEN JOHNNY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANDEN JOHNNY, company assigned to the tax number BE01390014648. The company BANDEN JOHNNY is located at the address: NIEUWSTRAAT 160; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in BANDEN JOHNNY were not found.
The main activity of BANDEN JOHNNY is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BANDEN JOHNNY is not available. You also can look at reviews of BANDEN JOHNNY, open positions, location of BANDEN JOHNNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANDEN JOHNNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANDEN JOHNNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANDEN JOHNNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANDEN JOHNNY, employees, financial statistics.