VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS

Contactgegevens VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KNESSELARESTRAAT 63; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50780539 (+32-50780539) 50780539 (+32-50780539)

Fax (fax): +32 (12) 333-72-50 +32 (12) 333-72-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS
Products information VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE06613464355
Ondernemingsnummer: 2683380126
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Herstelling aan huis van elektrische huishoudapparaten; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS
Addition kinds of activities for VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS

14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
17210304. Schip schilderij | Ship painting
22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
36249900. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services
79991003. Carnaval operatie | Carnival operation

Werken bij VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS. VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS. Leave a respond for VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS. VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS
Location of VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS: MAUREEN HAIRFASHION | COIFFURE SOFIE | Gouverneur F | OULOVAN | dieselmot sprl

Other related companies as VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS: MAUREEN HAIRFASHION | COIFFURE SOFIE | Gouverneur F | OULOVAN | dieselmot sprl

VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06613464355. Het bedrijf VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS bevindt zich op het adres: KNESSELARESTRAAT 63; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Herstelling aan huis van elektrische huishoudapparaten; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS op de kaart.

VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE06613464355. The company VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS is located at the address: KNESSELARESTRAAT 63; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Herstelling aan huis van elektrische huishoudapparaten; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten. Products created in VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS were not found.
The main activity of VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, open positions, location of VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN SLAMBROUCK ELECTRONICS, employees, financial statistics.