PETER SOETAERT

Contactgegevens PETER SOETAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER SOETAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER SOETAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER TRIEST 25; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56663182 (+32-56663182) 56663182 (+32-56663182)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER SOETAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER SOETAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER SOETAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER SOETAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER SOETAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER SOETAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER SOETAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER SOETAERT
Products information PETER SOETAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PETER SOETAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER SOETAERT
(Get full report from official database of BE for PETER SOETAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER SOETAERT
Addition kinds of activities for PETER SOETAERT

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
08310200. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
10949902. Pitchblende mijnbouw | Pitchblende mining
22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer

Werken bij PETER SOETAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER SOETAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER SOETAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER SOETAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van PETER SOETAERT in sociale netwerken
Look for responds of PETER SOETAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER SOETAERT. Laat een reactie achter voor PETER SOETAERT. PETER SOETAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER SOETAERT. Leave a respond for PETER SOETAERT. PETER SOETAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER SOETAERT op de google maps. Adres en contacten PETER SOETAERT
Location of PETER SOETAERT on the google maps. Address and contacts of PETER SOETAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER SOETAERT PETER SOETAERT: Van Herck G | DE LUCHTKLIEVERS | INSTITUUT TERNINCK | Schilde Ontstoppingsdienst | HONORE VERHULST

Other related companies as PETER SOETAERT: Van Herck G | DE LUCHTKLIEVERS | INSTITUUT TERNINCK | Schilde Ontstoppingsdienst | HONORE VERHULST

PETER SOETAERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER SOETAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf PETER SOETAERT bevindt zich op het adres: TER TRIEST 25; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in PETER SOETAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER SOETAERT is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER SOETAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER SOETAERT, openstaande posities, locatie van PETER SOETAERT op de kaart.

PETER SOETAERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER SOETAERT, company assigned to the tax number BE03180236816. The company PETER SOETAERT is located at the address: TER TRIEST 25; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in PETER SOETAERT were not found.
The main activity of PETER SOETAERT is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER SOETAERT is not available. You also can look at reviews of PETER SOETAERT, open positions, location of PETER SOETAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER SOETAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER SOETAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER SOETAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER SOETAERT, employees, financial statistics.