Schilde Ontstoppingsdienst

Contactgegevens Schilde Ontstoppingsdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schilde Ontstoppingsdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schilde Ontstoppingsdienst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterstraat 181; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 384 22 67; 0495 52 66 57 (+32-03 384 22 67; 0495 52 66 57) 03 384 22 67; 0495 52 66 57 (+32-03 384 22 67; 0495 52 66 57)

Fax (fax): 03 384 22 67 (+32-03 384 22 67) 03 384 22 67 (+32-03 384 22 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schilde Ontstoppingsdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schilde Ontstoppingsdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schilde Ontstoppingsdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schilde Ontstoppingsdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schilde Ontstoppingsdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schilde Ontstoppingsdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schilde Ontstoppingsdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schilde Ontstoppingsdienst
Products information Schilde Ontstoppingsdienst

BTW identificatienummer (tax): BE04236846923
Ondernemingsnummer: 2340332031
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Schilde Ontstoppingsdienst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schilde Ontstoppingsdienst
(Get full report from official database of BE for Schilde Ontstoppingsdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schilde Ontstoppingsdienst
Addition kinds of activities for Schilde Ontstoppingsdienst

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
267700. enveloppen | Envelopes
364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
01190403. Rye boerderij | Rye farm
22119925. Wignan, katoen | Wignan, cotton
22979901. Gebonden vezel weefsels, behalve vilt | Bonded-fiber fabrics, except felt
34440403. Siding, plaatwerk | Siding, sheet metal
37140211. Transmissiehuisjes of onderdelen, motorvoertuigen | Transmission housings or parts, motor vehicle

Werken bij Schilde Ontstoppingsdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schilde Ontstoppingsdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schilde Ontstoppingsdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schilde Ontstoppingsdienst. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van Schilde Ontstoppingsdienst in sociale netwerken
Look for responds of Schilde Ontstoppingsdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schilde Ontstoppingsdienst. Laat een reactie achter voor Schilde Ontstoppingsdienst. Schilde Ontstoppingsdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schilde Ontstoppingsdienst. Leave a respond for Schilde Ontstoppingsdienst. Schilde Ontstoppingsdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schilde Ontstoppingsdienst op de google maps. Adres en contacten Schilde Ontstoppingsdienst
Location of Schilde Ontstoppingsdienst on the google maps. Address and contacts of Schilde Ontstoppingsdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Schilde Ontstoppingsdienst Schilde Ontstoppingsdienst: HENKIBRANT | SALON-LAVOIR LA FONTAINE | Tribolets M Coordinations | Espace Famille | GRATTE-PAV?S ERQUELINNOIS

Other related companies as Schilde Ontstoppingsdienst: HENKIBRANT | SALON-LAVOIR LA FONTAINE | Tribolets M Coordinations | Espace Famille | GRATTE-PAV?S ERQUELINNOIS

Schilde Ontstoppingsdienst is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schilde Ontstoppingsdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236846923. Het bedrijf Schilde Ontstoppingsdienst bevindt zich op het adres: Waterstraat 181; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Producten gemaakt in Schilde Ontstoppingsdienst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schilde Ontstoppingsdienst is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schilde Ontstoppingsdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schilde Ontstoppingsdienst, openstaande posities, locatie van Schilde Ontstoppingsdienst op de kaart.

Schilde Ontstoppingsdienst is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schilde Ontstoppingsdienst, company assigned to the tax number BE04236846923. The company Schilde Ontstoppingsdienst is located at the address: Waterstraat 181; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drain pipes Unblocking. Products created in Schilde Ontstoppingsdienst were not found.
The main activity of Schilde Ontstoppingsdienst is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Schilde Ontstoppingsdienst is not available. You also can look at reviews of Schilde Ontstoppingsdienst, open positions, location of Schilde Ontstoppingsdienst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schilde Ontstoppingsdienst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schilde Ontstoppingsdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schilde Ontstoppingsdienst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schilde Ontstoppingsdienst, employees, financial statistics.