HESSING BRUSSEL

Contactgegevens HESSING BRUSSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HESSING BRUSSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HESSING BRUSSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTWEG 327; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27112060 (+32-27112060) 27112060 (+32-27112060)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HESSING BRUSSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HESSING BRUSSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HESSING BRUSSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HESSING BRUSSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HESSING BRUSSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HESSING BRUSSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HESSING BRUSSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HESSING BRUSSEL
Products information HESSING BRUSSEL

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HESSING BRUSSEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HESSING BRUSSEL
(Get full report from official database of BE for HESSING BRUSSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HESSING BRUSSEL
Addition kinds of activities for HESSING BRUSSEL

263101. bekledingsbord | Linerboard
20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
79220402. Radio producenten | Radio producers

Werken bij HESSING BRUSSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HESSING BRUSSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HESSING BRUSSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HESSING BRUSSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Poetshulp Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van HESSING BRUSSEL in sociale netwerken
Look for responds of HESSING BRUSSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HESSING BRUSSEL. Laat een reactie achter voor HESSING BRUSSEL. HESSING BRUSSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HESSING BRUSSEL. Leave a respond for HESSING BRUSSEL. HESSING BRUSSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HESSING BRUSSEL op de google maps. Adres en contacten HESSING BRUSSEL
Location of HESSING BRUSSEL on the google maps. Address and contacts of HESSING BRUSSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come HESSING BRUSSEL HESSING BRUSSEL: Ligue Francophone d'Escrime | GUY VAN DEN BRANDE | VANDERSMISSEN | DECORAMA BVBA | NETL

Other related companies as HESSING BRUSSEL: Ligue Francophone d'Escrime | GUY VAN DEN BRANDE | VANDERSMISSEN | DECORAMA BVBA | NETL

HESSING BRUSSEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HESSING BRUSSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf HESSING BRUSSEL bevindt zich op het adres: LEUVENSESTWEG 327; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in HESSING BRUSSEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HESSING BRUSSEL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HESSING BRUSSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HESSING BRUSSEL, openstaande posities, locatie van HESSING BRUSSEL op de kaart.

HESSING BRUSSEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HESSING BRUSSEL, company assigned to the tax number BE04723541259. The company HESSING BRUSSEL is located at the address: LEUVENSESTWEG 327; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in HESSING BRUSSEL were not found.
The main activity of HESSING BRUSSEL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HESSING BRUSSEL is not available. You also can look at reviews of HESSING BRUSSEL, open positions, location of HESSING BRUSSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HESSING BRUSSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HESSING BRUSSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HESSING BRUSSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HESSING BRUSSEL, employees, financial statistics.