GARAGE ROGIERS PEDRO

Particuliere bedrijvenWatervervoer • GARAGE ROGIERS PEDRO
Private companiesWater Transportation • GARAGE ROGIERS PEDRO

Contactgegevens GARAGE ROGIERS PEDRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ROGIERS PEDRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ROGIERS PEDRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWATRECHTSTEENWEG 109A; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93694214 (+32-93694214) 93694214 (+32-93694214)

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ROGIERS PEDRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ROGIERS PEDRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ROGIERS PEDRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ROGIERS PEDRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ROGIERS PEDRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ROGIERS PEDRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ROGIERS PEDRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ROGIERS PEDRO
Products information GARAGE ROGIERS PEDRO

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GARAGE ROGIERS PEDRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ROGIERS PEDRO
(Get full report from official database of BE for GARAGE ROGIERS PEDRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ROGIERS PEDRO
Addition kinds of activities for GARAGE ROGIERS PEDRO

24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
33990100. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
38610103. Diazo (whiteprint) doek of papier, gevoelig | Diazo (whiteprint) cloth or paper, sensitized
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
75210203. Parkeerstructuur | Parking structure

Werken bij GARAGE ROGIERS PEDRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ROGIERS PEDRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ROGIERS PEDRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ROGIERS PEDRO. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ROGIERS PEDRO in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ROGIERS PEDRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ROGIERS PEDRO. Laat een reactie achter voor GARAGE ROGIERS PEDRO. GARAGE ROGIERS PEDRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ROGIERS PEDRO. Leave a respond for GARAGE ROGIERS PEDRO. GARAGE ROGIERS PEDRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ROGIERS PEDRO op de google maps. Adres en contacten GARAGE ROGIERS PEDRO
Location of GARAGE ROGIERS PEDRO on the google maps. Address and contacts of GARAGE ROGIERS PEDRO

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ROGIERS PEDRO GARAGE ROGIERS PEDRO: Rolin Willy SPRL | VESUVIUS BELGIUM NV | ANDRE SCHOENMAEKERS | GEZONDHEID DOOR OEFENING | B.S.G.O. HERTOG KAREL

Other related companies as GARAGE ROGIERS PEDRO: Rolin Willy SPRL | VESUVIUS BELGIUM NV | ANDRE SCHOENMAEKERS | GEZONDHEID DOOR OEFENING | B.S.G.O. HERTOG KAREL

GARAGE ROGIERS PEDRO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ROGIERS PEDRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf GARAGE ROGIERS PEDRO bevindt zich op het adres: KWATRECHTSTEENWEG 109A; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE ROGIERS PEDRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE ROGIERS PEDRO is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ROGIERS PEDRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ROGIERS PEDRO, openstaande posities, locatie van GARAGE ROGIERS PEDRO op de kaart.

GARAGE ROGIERS PEDRO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ROGIERS PEDRO, company assigned to the tax number BE07185852050. The company GARAGE ROGIERS PEDRO is located at the address: KWATRECHTSTEENWEG 109A; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE ROGIERS PEDRO were not found.
The main activity of GARAGE ROGIERS PEDRO is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ROGIERS PEDRO is not available. You also can look at reviews of GARAGE ROGIERS PEDRO, open positions, location of GARAGE ROGIERS PEDRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ROGIERS PEDRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ROGIERS PEDRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ROGIERS PEDRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ROGIERS PEDRO, employees, financial statistics.