VESUVIUS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VESUVIUS BELGIUM NV
Private companiesWater Transportation • VESUVIUS BELGIUM NV

Contactgegevens VESUVIUS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VESUVIUS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VESUVIUS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 8400-Oostende, België

Telefoon (phone): 059-50.88.10 (+32-059-50.88.10) 059-50.88.10 (+32-059-50.88.10)

Fax (fax): 059-50.72.84 (+32-059-50.72.84) 059-50.72.84 (+32-059-50.72.84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VESUVIUS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VESUVIUS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VESUVIUS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VESUVIUS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VESUVIUS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VESUVIUS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VESUVIUS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VESUVIUS BELGIUM NV
Products information VESUVIUS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08947784423
Ondernemingsnummer: 1145019531
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): 140
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VESUVIUS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VESUVIUS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for VESUVIUS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VESUVIUS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for VESUVIUS BELGIUM NV

5031. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
327208. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
561100. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
51130306. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes

Werken bij VESUVIUS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VESUVIUS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VESUVIUS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VESUVIUS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

Zoek naar antwoorden van VESUVIUS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of VESUVIUS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VESUVIUS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor VESUVIUS BELGIUM NV. VESUVIUS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VESUVIUS BELGIUM NV. Leave a respond for VESUVIUS BELGIUM NV. VESUVIUS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VESUVIUS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten VESUVIUS BELGIUM NV
Location of VESUVIUS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of VESUVIUS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VESUVIUS BELGIUM NV VESUVIUS BELGIUM NV: FA. PEETERS | RUDY DESORT | LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES | EECKHOUT F BVBA | REN? DEBANTERL?

Other related companies as VESUVIUS BELGIUM NV: FA. PEETERS | RUDY DESORT | LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES | EECKHOUT F BVBA | REN? DEBANTERL?

VESUVIUS BELGIUM NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VESUVIUS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08947784423. Het bedrijf VESUVIUS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: 8400-Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 140 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VESUVIUS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VESUVIUS BELGIUM NV is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VESUVIUS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VESUVIUS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van VESUVIUS BELGIUM NV op de kaart.

VESUVIUS BELGIUM NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VESUVIUS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08947784423. The company VESUVIUS BELGIUM NV is located at the address: 8400-Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 140 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VESUVIUS BELGIUM NV were not found.
The main activity of VESUVIUS BELGIUM NV is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VESUVIUS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of VESUVIUS BELGIUM NV, open positions, location of VESUVIUS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VESUVIUS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VESUVIUS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VESUVIUS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VESUVIUS BELGIUM NV, employees, financial statistics.