LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES
Private companiesWater Transportation • LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES

Contactgegevens LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DANISLAAN 20; 1650; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 475462090 (+32-475462090) 475462090 (+32-475462090)

Fax (fax): +32 (69) 285-86-25 +32 (69) 285-86-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES
Products information LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES

BTW identificatienummer (tax): BE07453094482
Ondernemingsnummer: 1634460449
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES
(Get full report from official database of BE for LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES
Addition kinds of activities for LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES

2096. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
3356. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
251903. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
28190919. Zilververbindingen of zouten, anorganisch | Silver compounds or salts, inorganic
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
39990600. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts

Werken bij LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES in sociale netwerken
Look for responds of LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES. Laat een reactie achter voor LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES. LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES. Leave a respond for LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES. LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES op de google maps. Adres en contacten LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES
Location of LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES on the google maps. Address and contacts of LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES: Consulta Sanagens | BOUTIQUE DE VLAMINCK | HUIS ANTARES | TAXI DANY | Pauly J

Other related companies as LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES: Consulta Sanagens | BOUTIQUE DE VLAMINCK | HUIS ANTARES | TAXI DANY | Pauly J

LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07453094482. Het bedrijf LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES bevindt zich op het adres: DANISLAAN 20; 1650; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, openstaande posities, locatie van LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES op de kaart.

LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, company assigned to the tax number BE07453094482. The company LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES is located at the address: DANISLAAN 20; 1650; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxi's speciale diensten. Products created in LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES were not found.
The main activity of LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES is not available. You also can look at reviews of LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, open positions, location of LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMOUSINE JOHAN-BUSINESS-CEREMONIES, employees, financial statistics.