HUIS FRANKY

Contactgegevens HUIS FRANKY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS FRANKY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS FRANKY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUBERT D'YDEWALLESTRAAT 9; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50781376 (+32-50781376) 50781376 (+32-50781376)

Fax (fax): +32 (83) 724-89-40 +32 (83) 724-89-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS FRANKY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS FRANKY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS FRANKY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS FRANKY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS FRANKY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS FRANKY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS FRANKY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS FRANKY
Products information HUIS FRANKY

BTW identificatienummer (tax): BE03478515625
Ondernemingsnummer: 6537933349
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in HUIS FRANKY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS FRANKY
(Get full report from official database of BE for HUIS FRANKY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS FRANKY
Addition kinds of activities for HUIS FRANKY

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
507204. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
36999910. Fotografische besturingssystemen, elektronisch | Photographic control systems, electronic
51310118. Textiel, geweven, nec | Textiles, woven, nec

Werken bij HUIS FRANKY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS FRANKY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS FRANKY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS FRANKY. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van HUIS FRANKY in sociale netwerken
Look for responds of HUIS FRANKY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS FRANKY. Laat een reactie achter voor HUIS FRANKY. HUIS FRANKY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS FRANKY. Leave a respond for HUIS FRANKY. HUIS FRANKY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS FRANKY op de google maps. Adres en contacten HUIS FRANKY
Location of HUIS FRANKY on the google maps. Address and contacts of HUIS FRANKY

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS FRANKY HUIS FRANKY: FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA | HAUBLIN | KONINGSHOF | DECOCK R. & LAYS M. | ST.VINCENTIUS

Other related companies as HUIS FRANKY: FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA | HAUBLIN | KONINGSHOF | DECOCK R. & LAYS M. | ST.VINCENTIUS

HUIS FRANKY is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS FRANKY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03478515625. Het bedrijf HUIS FRANKY bevindt zich op het adres: HUBERT D'YDEWALLESTRAAT 9; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in HUIS FRANKY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS FRANKY is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS FRANKY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS FRANKY, openstaande posities, locatie van HUIS FRANKY op de kaart.

HUIS FRANKY is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS FRANKY, company assigned to the tax number BE03478515625. The company HUIS FRANKY is located at the address: HUBERT D'YDEWALLESTRAAT 9; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in HUIS FRANKY were not found.
The main activity of HUIS FRANKY is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS FRANKY is not available. You also can look at reviews of HUIS FRANKY, open positions, location of HUIS FRANKY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS FRANKY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS FRANKY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS FRANKY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS FRANKY, employees, financial statistics.