FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA
Private companiesEducational Services • FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA

Contactgegevens FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Menenstr. 89 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-41-53-14 32-56-41-53-14

Fax (fax): 32-56-41-70-47 32-56-41-70-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA
Products information FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04988037109
Ondernemingsnummer: 8812103271
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA
(Get full report from official database of BE for FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA
Addition kinds of activities for FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA

203202. Etnische levensmiddelen, ingeblikt, jarred, enz. | Ethnic foods, canned, jarred, etc.
313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
503300. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
35640104. Apparatuur voor het verzamelen van stof of rook, industrieel | Dust or fume collecting equipment, industrial
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA. Laat een reactie achter voor FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA. FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA. Leave a respond for FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA. FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA op de google maps. Adres en contacten FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA
Location of FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA on the google maps. Address and contacts of FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA: JAN JANSENS | B.D. SYSTEMS SPRL | ESTHETIEK AURA | Byvoet Xavier | Uniform Diffusion

Other related companies as FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA: JAN JANSENS | B.D. SYSTEMS SPRL | ESTHETIEK AURA | Byvoet Xavier | Uniform Diffusion

FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04988037109. Het bedrijf FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA bevindt zich op het adres: Menenstr. 89 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, openstaande posities, locatie van FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA op de kaart.

FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, company assigned to the tax number BE04988037109. The company FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA is located at the address: Menenstr. 89 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA were not found.
The main activity of FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA is not available. You also can look at reviews of FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, open positions, location of FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEUBELSTOFCONFECTIE ROGER DEBAES BVBA, employees, financial statistics.