BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER

Contactgegevens BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERKSPLASSESTEENWEG 104; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33145636 (+32-33145636) 33145636 (+32-33145636)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER
Products information BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER
(Get full report from official database of BE for BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER
Addition kinds of activities for BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER

4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
13110200. Gas en koolwaterstof vloeibaarmaking uit kolen | Gas and hydrocarbon liquefaction from coal
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
50659905. Radar detectoren | Radar detectors
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

Zoek naar antwoorden van BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER in sociale netwerken
Look for responds of BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER. Laat een reactie achter voor BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER. BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER. Leave a respond for BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER. BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER op de google maps. Adres en contacten BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER
Location of BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER on the google maps. Address and contacts of BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER: Bastogne S | CHAMP DE MARS (le) SPRL | AUDIO SHOW | Bandfabriek Devos NV | LUMPINI'S

Other related companies as BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER: Bastogne S | CHAMP DE MARS (le) SPRL | AUDIO SHOW | Bandfabriek Devos NV | LUMPINI'S

BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER bevindt zich op het adres: MERKSPLASSESTEENWEG 104; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, openstaande posities, locatie van BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER op de kaart.

BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, company assigned to the tax number BE02168395996. The company BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER is located at the address: MERKSPLASSESTEENWEG 104; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Products created in BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER were not found.
The main activity of BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER is not available. You also can look at reviews of BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, open positions, location of BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BREEBOS ELEKTRO COMFORTCENTER, employees, financial statistics.