WAVRE ELECTRONICS

Contactgegevens WAVRE ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAVRE ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAVRE ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FONTAINES 8; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10242639 (+32-10242639) 10242639 (+32-10242639)

Fax (fax): +32 (59) 534-75-83 +32 (59) 534-75-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAVRE ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAVRE ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAVRE ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAVRE ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAVRE ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAVRE ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAVRE ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAVRE ELECTRONICS
Products information WAVRE ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE04997650146
Ondernemingsnummer: 3103332519
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in WAVRE ELECTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAVRE ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for WAVRE ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAVRE ELECTRONICS
Addition kinds of activities for WAVRE ELECTRONICS

507403. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
633199. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
874199. Beheer diensten, nec | Management services, nec
26550402. Bobbins, textiel spinning: gemaakt van gekochte vezel | Bobbins, textile spinning: made from purchased fiber
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
32530100. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
36210206. resolvers | Resolvers

Werken bij WAVRE ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAVRE ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAVRE ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAVRE ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

 • Contact center medewerk(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

 • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

 • Assistent broedmeester (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

 • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

 • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

 • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

 • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Studentenjob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: JBC Mode

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

 • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van WAVRE ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of WAVRE ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAVRE ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor WAVRE ELECTRONICS. WAVRE ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAVRE ELECTRONICS. Leave a respond for WAVRE ELECTRONICS. WAVRE ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAVRE ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten WAVRE ELECTRONICS
Location of WAVRE ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of WAVRE ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come WAVRE ELECTRONICS WAVRE ELECTRONICS: JANELKE | ARNOLD HUIJBERS | DT ELECTRICIT? | Debouche Natalie | E-NAVIGATION DOOMS KRIS

Other related companies as WAVRE ELECTRONICS: JANELKE | ARNOLD HUIJBERS | DT ELECTRICIT? | Debouche Natalie | E-NAVIGATION DOOMS KRIS

WAVRE ELECTRONICS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAVRE ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997650146. Het bedrijf WAVRE ELECTRONICS bevindt zich op het adres: RUE DES FONTAINES 8; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in WAVRE ELECTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WAVRE ELECTRONICS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAVRE ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAVRE ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van WAVRE ELECTRONICS op de kaart.

WAVRE ELECTRONICS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAVRE ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE04997650146. The company WAVRE ELECTRONICS is located at the address: RUE DES FONTAINES 8; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in WAVRE ELECTRONICS were not found.
The main activity of WAVRE ELECTRONICS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WAVRE ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of WAVRE ELECTRONICS, open positions, location of WAVRE ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAVRE ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAVRE ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAVRE ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAVRE ELECTRONICS, employees, financial statistics.