JANELKE

Contactgegevens JANELKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANELKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANELKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 9; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89412304 (+32-89412304) 89412304 (+32-89412304)

Fax (fax): +32 (64) 387-60-22 +32 (64) 387-60-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANELKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANELKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANELKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANELKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANELKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANELKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANELKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANELKE
Products information JANELKE

BTW identificatienummer (tax): BE05296752929
Ondernemingsnummer: 9336151123
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JANELKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANELKE
(Get full report from official database of BE for JANELKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANELKE
Addition kinds of activities for JANELKE

357902. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
832208. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling
20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
32510203. Corncrib tegel | Corncrib tile
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law

Werken bij JANELKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANELKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANELKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANELKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Rekruut

    Type: Vaste Job

    >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van JANELKE in sociale netwerken
Look for responds of JANELKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANELKE. Laat een reactie achter voor JANELKE. JANELKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANELKE. Leave a respond for JANELKE. JANELKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANELKE op de google maps. Adres en contacten JANELKE
Location of JANELKE on the google maps. Address and contacts of JANELKE

Andere gerelateerde bedrijven als come JANELKE JANELKE: BOOGAERS ALFONS PAUL M. | Coppens P | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | CLAUDINE BOUKO | ENGELS, ALEXANDRE

Other related companies as JANELKE: BOOGAERS ALFONS PAUL M. | Coppens P | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | CLAUDINE BOUKO | ENGELS, ALEXANDRE

JANELKE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANELKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05296752929. Het bedrijf JANELKE bevindt zich op het adres: ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 9; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in JANELKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANELKE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANELKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANELKE, openstaande posities, locatie van JANELKE op de kaart.

JANELKE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANELKE, company assigned to the tax number BE05296752929. The company JANELKE is located at the address: ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 9; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in JANELKE were not found.
The main activity of JANELKE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JANELKE is not available. You also can look at reviews of JANELKE, open positions, location of JANELKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANELKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANELKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANELKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANELKE, employees, financial statistics.