VAN DEN REYM

Contactgegevens VAN DEN REYM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN REYM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN REYM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE WANDSTRAAT 124; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22681146 (+32-22681146) 22681146 (+32-22681146)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN REYM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN REYM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN REYM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN REYM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN REYM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN REYM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN REYM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN REYM
Products information VAN DEN REYM

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VAN DEN REYM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN REYM
(Get full report from official database of BE for VAN DEN REYM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN REYM
Addition kinds of activities for VAN DEN REYM

20969901. Kaaskrullen en puffen | Cheese curls and puffs
34960106. Hardware doek, geweven draad | Hardware cloth, woven wire
38269901. Automatische chemische analysatoren | Automatic chemical analyzers
44829903. Intraport vervoer | Intraport transportation
52110106. Wallboard (compositie) en paneling | Wallboard (composition) and paneling
55119902. Pickups, nieuw en gebruikt | Pickups, new and used

Werken bij VAN DEN REYM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN REYM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN REYM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN REYM. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

 • Electricien (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

 • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

 • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

 • hulpkok (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Vaste Job

  meehelpen keuken warme en koude kant

 • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

  Type: Vaste Job

  Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Leercontract

  Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van VAN DEN REYM in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN REYM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN REYM. Laat een reactie achter voor VAN DEN REYM. VAN DEN REYM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN REYM. Leave a respond for VAN DEN REYM. VAN DEN REYM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN REYM op de google maps. Adres en contacten VAN DEN REYM
Location of VAN DEN REYM on the google maps. Address and contacts of VAN DEN REYM

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN REYM VAN DEN REYM: MRO COM | ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN | AERTS-VAN LOOCK | KEUKENS BULTHAUP | MUSEUM VAN HUMBEECK-PIRON

Other related companies as VAN DEN REYM: MRO COM | ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN | AERTS-VAN LOOCK | KEUKENS BULTHAUP | MUSEUM VAN HUMBEECK-PIRON

VAN DEN REYM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN REYM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf VAN DEN REYM bevindt zich op het adres: DE WANDSTRAAT 124; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VAN DEN REYM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN REYM is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN REYM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN REYM, openstaande posities, locatie van VAN DEN REYM op de kaart.

VAN DEN REYM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN REYM, company assigned to the tax number BE07979064941. The company VAN DEN REYM is located at the address: DE WANDSTRAAT 124; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VAN DEN REYM were not found.
The main activity of VAN DEN REYM is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN REYM is not available. You also can look at reviews of VAN DEN REYM, open positions, location of VAN DEN REYM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN REYM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN REYM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN REYM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN REYM, employees, financial statistics.