ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN

Contactgegevens ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJGEWEIDESTRAAT 133; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50275003 (+32-50275003) 50275003 (+32-50275003)

Fax (fax): +32 (3) 125-18-74 +32 (3) 125-18-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN
Products information ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN

BTW identificatienummer (tax): BE03008300781
Ondernemingsnummer: 2921234130
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN
(Get full report from official database of BE for ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN
Addition kinds of activities for ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN

021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies

Werken bij ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN in sociale netwerken
Look for responds of ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN. Laat een reactie achter voor ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN. ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN. Leave a respond for ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN. ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN op de google maps. Adres en contacten ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN
Location of ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN on the google maps. Address and contacts of ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN: TENNISCOMPLEX VELINA | VELVATO | LE PILORI SA | THE PHILATELIC CLUB | TONY GHIJSENS

Other related companies as ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN: TENNISCOMPLEX VELINA | VELVATO | LE PILORI SA | THE PHILATELIC CLUB | TONY GHIJSENS

ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008300781. Het bedrijf ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN bevindt zich op het adres: VRIJGEWEIDESTRAAT 133; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, openstaande posities, locatie van ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN op de kaart.

ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, company assigned to the tax number BE03008300781. The company ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN is located at the address: VRIJGEWEIDESTRAAT 133; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN were not found.
The main activity of ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN is not available. You also can look at reviews of ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, open positions, location of ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIES&CONSULTING GHEERARDIJN, employees, financial statistics.