SERVICE CENTER BOTTERMAN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SERVICE CENTER BOTTERMAN
Private companiesMotion Pictures • SERVICE CENTER BOTTERMAN

Contactgegevens SERVICE CENTER BOTTERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE CENTER BOTTERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE CENTER BOTTERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKSTRAAT 16; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93483102 (+32-93483102) 93483102 (+32-93483102)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE CENTER BOTTERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE CENTER BOTTERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE CENTER BOTTERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE CENTER BOTTERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE CENTER BOTTERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE CENTER BOTTERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE CENTER BOTTERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE CENTER BOTTERMAN
Products information SERVICE CENTER BOTTERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SERVICE CENTER BOTTERMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE CENTER BOTTERMAN
(Get full report from official database of BE for SERVICE CENTER BOTTERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE CENTER BOTTERMAN
Addition kinds of activities for SERVICE CENTER BOTTERMAN

07119903. Ploegen diensten | Plowing services
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
39140106. Liefdevolle kopjes, zilver | Loving cups, silver
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers

Werken bij SERVICE CENTER BOTTERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE CENTER BOTTERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE CENTER BOTTERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE CENTER BOTTERMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • Werkvoorbereider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

 • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

 • Monteur (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

 • Calculator - Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ALTEZ

  Type: Vaste Job

  Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

 • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

  Type: Vaste Job

  Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

 • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

 • webdesigner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WAY2BE GROUP

  Type: Werfreserve

  ontwerpen van websites en webshops

Zoek naar antwoorden van SERVICE CENTER BOTTERMAN in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE CENTER BOTTERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE CENTER BOTTERMAN. Laat een reactie achter voor SERVICE CENTER BOTTERMAN. SERVICE CENTER BOTTERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE CENTER BOTTERMAN. Leave a respond for SERVICE CENTER BOTTERMAN. SERVICE CENTER BOTTERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE CENTER BOTTERMAN op de google maps. Adres en contacten SERVICE CENTER BOTTERMAN
Location of SERVICE CENTER BOTTERMAN on the google maps. Address and contacts of SERVICE CENTER BOTTERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE CENTER BOTTERMAN SERVICE CENTER BOTTERMAN: Renders Freddij | STUDIO PHOTO PROFIL | B.L.C. VAN DEN BOSCH | LUC SAVONE | A.J.M. GARAGE DUPONT

Other related companies as SERVICE CENTER BOTTERMAN: Renders Freddij | STUDIO PHOTO PROFIL | B.L.C. VAN DEN BOSCH | LUC SAVONE | A.J.M. GARAGE DUPONT

SERVICE CENTER BOTTERMAN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE CENTER BOTTERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf SERVICE CENTER BOTTERMAN bevindt zich op het adres: LUIKSTRAAT 16; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SERVICE CENTER BOTTERMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVICE CENTER BOTTERMAN is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE CENTER BOTTERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE CENTER BOTTERMAN, openstaande posities, locatie van SERVICE CENTER BOTTERMAN op de kaart.

SERVICE CENTER BOTTERMAN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE CENTER BOTTERMAN, company assigned to the tax number BE07882385253. The company SERVICE CENTER BOTTERMAN is located at the address: LUIKSTRAAT 16; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SERVICE CENTER BOTTERMAN were not found.
The main activity of SERVICE CENTER BOTTERMAN is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE CENTER BOTTERMAN is not available. You also can look at reviews of SERVICE CENTER BOTTERMAN, open positions, location of SERVICE CENTER BOTTERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE CENTER BOTTERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE CENTER BOTTERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE CENTER BOTTERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE CENTER BOTTERMAN, employees, financial statistics.