B.L.C. VAN DEN BOSCH

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • B.L.C. VAN DEN BOSCH
Private companiesMotion Pictures • B.L.C. VAN DEN BOSCH

Contactgegevens B.L.C. VAN DEN BOSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.L.C. VAN DEN BOSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.L.C. VAN DEN BOSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klottenbergstraat 9; 3440; Zoutleeuw (Budingen), België

Telefoon (phone): 011 58 15 23; 0475 92 64 21 (+32-011 58 15 23; 0475 92 64 21) 011 58 15 23; 0475 92 64 21 (+32-011 58 15 23; 0475 92 64 21)

Fax (fax): 011 58 15 23 (+32-011 58 15 23) 011 58 15 23 (+32-011 58 15 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.L.C. VAN DEN BOSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.L.C. VAN DEN BOSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.L.C. VAN DEN BOSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.L.C. VAN DEN BOSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.L.C. VAN DEN BOSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.L.C. VAN DEN BOSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.L.C. VAN DEN BOSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.L.C. VAN DEN BOSCH
Products information B.L.C. VAN DEN BOSCH

BTW identificatienummer (tax): BE02793243408
Ondernemingsnummer: 3348876953
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Contractors - Alterations; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.L.C. VAN DEN BOSCH
(Get full report from official database of BE for B.L.C. VAN DEN BOSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.L.C. VAN DEN BOSCH
Addition kinds of activities for B.L.C. VAN DEN BOSCH

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
177100. Concreet werk | Concrete work
14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
28690507. Vanilline, synthetisch | Vanillin, synthetic
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
32969900. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec

Werken bij B.L.C. VAN DEN BOSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.L.C. VAN DEN BOSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.L.C. VAN DEN BOSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.L.C. VAN DEN BOSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van B.L.C. VAN DEN BOSCH in sociale netwerken
Look for responds of B.L.C. VAN DEN BOSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.L.C. VAN DEN BOSCH. Laat een reactie achter voor B.L.C. VAN DEN BOSCH. B.L.C. VAN DEN BOSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.L.C. VAN DEN BOSCH. Leave a respond for B.L.C. VAN DEN BOSCH. B.L.C. VAN DEN BOSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.L.C. VAN DEN BOSCH op de google maps. Adres en contacten B.L.C. VAN DEN BOSCH
Location of B.L.C. VAN DEN BOSCH on the google maps. Address and contacts of B.L.C. VAN DEN BOSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come B.L.C. VAN DEN BOSCH B.L.C. VAN DEN BOSCH: FLVLOEREN BEKE NV | SHOES IN THE BOX | PATRICK MAES | FRAUSSEN ETN | OCTAAF VAN ONGEVAL

Other related companies as B.L.C. VAN DEN BOSCH: FLVLOEREN BEKE NV | SHOES IN THE BOX | PATRICK MAES | FRAUSSEN ETN | OCTAAF VAN ONGEVAL

B.L.C. VAN DEN BOSCH is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.L.C. VAN DEN BOSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02793243408. Het bedrijf B.L.C. VAN DEN BOSCH bevindt zich op het adres: Klottenbergstraat 9; 3440; Zoutleeuw (Budingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van B.L.C. VAN DEN BOSCH is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.L.C. VAN DEN BOSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.L.C. VAN DEN BOSCH, openstaande posities, locatie van B.L.C. VAN DEN BOSCH op de kaart.

B.L.C. VAN DEN BOSCH is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.L.C. VAN DEN BOSCH, company assigned to the tax number BE02793243408. The company B.L.C. VAN DEN BOSCH is located at the address: Klottenbergstraat 9; 3440; Zoutleeuw (Budingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Contractors - Alterations; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of B.L.C. VAN DEN BOSCH is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.L.C. VAN DEN BOSCH is not available. You also can look at reviews of B.L.C. VAN DEN BOSCH, open positions, location of B.L.C. VAN DEN BOSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.L.C. VAN DEN BOSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.L.C. VAN DEN BOSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.L.C. VAN DEN BOSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.L.C. VAN DEN BOSCH, employees, financial statistics.