S.D.V. ELECTRO

Contactgegevens S.D.V. ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.D.V. ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.D.V. ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JULES MORETUSLEI 307; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38277611 (+32-38277611) 38277611 (+32-38277611)

Fax (fax): +32 (71) 700-62-73 +32 (71) 700-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.D.V. ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.D.V. ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.D.V. ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.D.V. ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.D.V. ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.D.V. ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.D.V. ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.D.V. ELECTRO
Products information S.D.V. ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE06973815917
Ondernemingsnummer: 9828887939
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in S.D.V. ELECTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.D.V. ELECTRO
(Get full report from official database of BE for S.D.V. ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.D.V. ELECTRO
Addition kinds of activities for S.D.V. ELECTRO

3535. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
573601. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle
38230300. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted

Werken bij S.D.V. ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.D.V. ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.D.V. ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.D.V. ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

 • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

 • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

 • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

 • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

  Regio: VUCHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

 • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

 • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

 • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

 • Dispatch officer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

 • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van S.D.V. ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of S.D.V. ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.D.V. ELECTRO. Laat een reactie achter voor S.D.V. ELECTRO. S.D.V. ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.D.V. ELECTRO. Leave a respond for S.D.V. ELECTRO. S.D.V. ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.D.V. ELECTRO op de google maps. Adres en contacten S.D.V. ELECTRO
Location of S.D.V. ELECTRO on the google maps. Address and contacts of S.D.V. ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come S.D.V. ELECTRO S.D.V. ELECTRO: VERMOESEN EN DOMBRECHT | UNITED AGENT | COIFFURE KATRIEN | Now Screen Printing SA | VAN RECK NV

Other related companies as S.D.V. ELECTRO: VERMOESEN EN DOMBRECHT | UNITED AGENT | COIFFURE KATRIEN | Now Screen Printing SA | VAN RECK NV

S.D.V. ELECTRO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.D.V. ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06973815917. Het bedrijf S.D.V. ELECTRO bevindt zich op het adres: JULES MORETUSLEI 307; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in S.D.V. ELECTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.D.V. ELECTRO is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.D.V. ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.D.V. ELECTRO, openstaande posities, locatie van S.D.V. ELECTRO op de kaart.

S.D.V. ELECTRO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.D.V. ELECTRO, company assigned to the tax number BE06973815917. The company S.D.V. ELECTRO is located at the address: JULES MORETUSLEI 307; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in S.D.V. ELECTRO were not found.
The main activity of S.D.V. ELECTRO is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of S.D.V. ELECTRO is not available. You also can look at reviews of S.D.V. ELECTRO, open positions, location of S.D.V. ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.D.V. ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.D.V. ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.D.V. ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.D.V. ELECTRO, employees, financial statistics.