VERMOESEN EN DOMBRECHT

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • VERMOESEN EN DOMBRECHT
Private companiesPaper and Allied Products • VERMOESEN EN DOMBRECHT

Contactgegevens VERMOESEN EN DOMBRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMOESEN EN DOMBRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMOESEN EN DOMBRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF VERMAESENPLEIN 15; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52335720 (+32-52335720) 52335720 (+32-52335720)

Fax (fax): +32 (68) 530-34-72 +32 (68) 530-34-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMOESEN EN DOMBRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMOESEN EN DOMBRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMOESEN EN DOMBRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMOESEN EN DOMBRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMOESEN EN DOMBRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMOESEN EN DOMBRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMOESEN EN DOMBRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMOESEN EN DOMBRECHT
Products information VERMOESEN EN DOMBRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE05550811767
Ondernemingsnummer: 1175781250
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VERMOESEN EN DOMBRECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMOESEN EN DOMBRECHT
(Get full report from official database of BE for VERMOESEN EN DOMBRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMOESEN EN DOMBRECHT
Addition kinds of activities for VERMOESEN EN DOMBRECHT

596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
35599938. Fiber optics strand coating machines | Fiber optics strand coating machinery
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers

Werken bij VERMOESEN EN DOMBRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMOESEN EN DOMBRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMOESEN EN DOMBRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMOESEN EN DOMBRECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van VERMOESEN EN DOMBRECHT in sociale netwerken
Look for responds of VERMOESEN EN DOMBRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMOESEN EN DOMBRECHT. Laat een reactie achter voor VERMOESEN EN DOMBRECHT. VERMOESEN EN DOMBRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMOESEN EN DOMBRECHT. Leave a respond for VERMOESEN EN DOMBRECHT. VERMOESEN EN DOMBRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMOESEN EN DOMBRECHT op de google maps. Adres en contacten VERMOESEN EN DOMBRECHT
Location of VERMOESEN EN DOMBRECHT on the google maps. Address and contacts of VERMOESEN EN DOMBRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMOESEN EN DOMBRECHT VERMOESEN EN DOMBRECHT: KBC AUTOLEASE NV | LE DEPشT | TOURING | FE. DI C?SARE | Noveltax

Other related companies as VERMOESEN EN DOMBRECHT: KBC AUTOLEASE NV | LE DEPشT | TOURING | FE. DI C?SARE | Noveltax

VERMOESEN EN DOMBRECHT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMOESEN EN DOMBRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550811767. Het bedrijf VERMOESEN EN DOMBRECHT bevindt zich op het adres: JOZEF VERMAESENPLEIN 15; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in VERMOESEN EN DOMBRECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMOESEN EN DOMBRECHT is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMOESEN EN DOMBRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMOESEN EN DOMBRECHT, openstaande posities, locatie van VERMOESEN EN DOMBRECHT op de kaart.

VERMOESEN EN DOMBRECHT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMOESEN EN DOMBRECHT, company assigned to the tax number BE05550811767. The company VERMOESEN EN DOMBRECHT is located at the address: JOZEF VERMAESENPLEIN 15; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in VERMOESEN EN DOMBRECHT were not found.
The main activity of VERMOESEN EN DOMBRECHT is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMOESEN EN DOMBRECHT is not available. You also can look at reviews of VERMOESEN EN DOMBRECHT, open positions, location of VERMOESEN EN DOMBRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMOESEN EN DOMBRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMOESEN EN DOMBRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMOESEN EN DOMBRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMOESEN EN DOMBRECHT, employees, financial statistics.