ROBERT FASSOTTE

Contactgegevens ROBERT FASSOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT FASSOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT FASSOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PECHERIE 31; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43687575 (+32-43687575) 43687575 (+32-43687575)

Fax (fax): +32 (53) 956-49-31 +32 (53) 956-49-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT FASSOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT FASSOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT FASSOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT FASSOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT FASSOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT FASSOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT FASSOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT FASSOTTE
Products information ROBERT FASSOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE01168090820
Ondernemingsnummer: 8028778076
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ROBERT FASSOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT FASSOTTE
(Get full report from official database of BE for ROBERT FASSOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT FASSOTTE
Addition kinds of activities for ROBERT FASSOTTE

3596. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
317201. Lederen geldhouders | Leather money holders
511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
14590303. Pegmatiet (veldspaat) mijnbouw | Pegmatite (feldspar) mining
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
40130000. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
62219904. Futures makelaars en dealers, commodity | Futures brokers and dealers, commodity

Werken bij ROBERT FASSOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT FASSOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT FASSOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT FASSOTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • CnC snijder (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

 • Mecanicien (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Flexpoint Staffing

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

 • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

 • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

 • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student recruiter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

 • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

 • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

  Type: Vaste Job

  OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

 • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

 • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ROBERT FASSOTTE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT FASSOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT FASSOTTE. Laat een reactie achter voor ROBERT FASSOTTE. ROBERT FASSOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT FASSOTTE. Leave a respond for ROBERT FASSOTTE. ROBERT FASSOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT FASSOTTE op de google maps. Adres en contacten ROBERT FASSOTTE
Location of ROBERT FASSOTTE on the google maps. Address and contacts of ROBERT FASSOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT FASSOTTE ROBERT FASSOTTE: COIFFURE HAIR-MAN | BOUCHERIE PRAILE-MARTIN | CHARLES VAN ROY | De Waele P (D.O.) | Van Vooren D

Other related companies as ROBERT FASSOTTE: COIFFURE HAIR-MAN | BOUCHERIE PRAILE-MARTIN | CHARLES VAN ROY | De Waele P (D.O.) | Van Vooren D

ROBERT FASSOTTE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT FASSOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01168090820. Het bedrijf ROBERT FASSOTTE bevindt zich op het adres: RUE DE LA PECHERIE 31; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ROBERT FASSOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT FASSOTTE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT FASSOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT FASSOTTE, openstaande posities, locatie van ROBERT FASSOTTE op de kaart.

ROBERT FASSOTTE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT FASSOTTE, company assigned to the tax number BE01168090820. The company ROBERT FASSOTTE is located at the address: RUE DE LA PECHERIE 31; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ROBERT FASSOTTE were not found.
The main activity of ROBERT FASSOTTE is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT FASSOTTE is not available. You also can look at reviews of ROBERT FASSOTTE, open positions, location of ROBERT FASSOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT FASSOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT FASSOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT FASSOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT FASSOTTE, employees, financial statistics.