BOUCHERIE PRAILE-MARTIN

Contactgegevens BOUCHERIE PRAILE-MARTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE PRAILE-MARTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE PRAILE-MARTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ALBERT IER 77; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81220827 (+32-81220827) 81220827 (+32-81220827)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE PRAILE-MARTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE PRAILE-MARTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE PRAILE-MARTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE PRAILE-MARTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE PRAILE-MARTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE PRAILE-MARTIN
Products information BOUCHERIE PRAILE-MARTIN

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BOUCHERIE PRAILE-MARTIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE PRAILE-MARTIN
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE PRAILE-MARTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE PRAILE-MARTIN
Addition kinds of activities for BOUCHERIE PRAILE-MARTIN

5734. Computer en software winkels | Computer and software stores
323102. Spiegelglas | Mirrored glass
34439901. Boeien, metaal | Buoys, metal
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
55219902. Auto's, alleen gebruikte auto's | Automobiles, used cars only
73380101. Brief schrijven service | Letter writing service

Werken bij BOUCHERIE PRAILE-MARTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE PRAILE-MARTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE PRAILE-MARTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE PRAILE-MARTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE PRAILE-MARTIN in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE PRAILE-MARTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE PRAILE-MARTIN. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE PRAILE-MARTIN. BOUCHERIE PRAILE-MARTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE PRAILE-MARTIN. Leave a respond for BOUCHERIE PRAILE-MARTIN. BOUCHERIE PRAILE-MARTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE PRAILE-MARTIN op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE PRAILE-MARTIN
Location of BOUCHERIE PRAILE-MARTIN on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE PRAILE-MARTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE PRAILE-MARTIN BOUCHERIE PRAILE-MARTIN: IPPA | FERNAND KIMPEN | OPTIC L'HORLOGE | COIFFURE WENDY | MAUQUOY ENGRAVING COMPANY

Other related companies as BOUCHERIE PRAILE-MARTIN: IPPA | FERNAND KIMPEN | OPTIC L'HORLOGE | COIFFURE WENDY | MAUQUOY ENGRAVING COMPANY

BOUCHERIE PRAILE-MARTIN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf BOUCHERIE PRAILE-MARTIN bevindt zich op het adres: AVENUE ALBERT IER 77; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOUCHERIE PRAILE-MARTIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE PRAILE-MARTIN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE PRAILE-MARTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE PRAILE-MARTIN op de kaart.

BOUCHERIE PRAILE-MARTIN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, company assigned to the tax number BE07882385253. The company BOUCHERIE PRAILE-MARTIN is located at the address: AVENUE ALBERT IER 77; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in BOUCHERIE PRAILE-MARTIN were not found.
The main activity of BOUCHERIE PRAILE-MARTIN is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE PRAILE-MARTIN is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, open positions, location of BOUCHERIE PRAILE-MARTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE PRAILE-MARTIN, employees, financial statistics.