RADIO TELEVISION GRUMIAU

Contactgegevens RADIO TELEVISION GRUMIAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO TELEVISION GRUMIAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO TELEVISION GRUMIAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA COUPE 38; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65346610 (+32-65346610) 65346610 (+32-65346610)

Fax (fax): +32 (60) 120-91-93 +32 (60) 120-91-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO TELEVISION GRUMIAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO TELEVISION GRUMIAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO TELEVISION GRUMIAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO TELEVISION GRUMIAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO TELEVISION GRUMIAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO TELEVISION GRUMIAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO TELEVISION GRUMIAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO TELEVISION GRUMIAU
Products information RADIO TELEVISION GRUMIAU

BTW identificatienummer (tax): BE04090454101
Ondernemingsnummer: 9562469482
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in RADIO TELEVISION GRUMIAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO TELEVISION GRUMIAU
(Get full report from official database of BE for RADIO TELEVISION GRUMIAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO TELEVISION GRUMIAU
Addition kinds of activities for RADIO TELEVISION GRUMIAU

335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
22980201. Binder- en balenpers | Binder and baler twine
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
59320500. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
59999934. condooms | Condoms
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental

Werken bij RADIO TELEVISION GRUMIAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO TELEVISION GRUMIAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO TELEVISION GRUMIAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO TELEVISION GRUMIAU. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

 • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

 • Projectleider (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

 • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Psycholoog Bosmans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

 • Test & Repair Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van RADIO TELEVISION GRUMIAU in sociale netwerken
Look for responds of RADIO TELEVISION GRUMIAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO TELEVISION GRUMIAU. Laat een reactie achter voor RADIO TELEVISION GRUMIAU. RADIO TELEVISION GRUMIAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO TELEVISION GRUMIAU. Leave a respond for RADIO TELEVISION GRUMIAU. RADIO TELEVISION GRUMIAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO TELEVISION GRUMIAU op de google maps. Adres en contacten RADIO TELEVISION GRUMIAU
Location of RADIO TELEVISION GRUMIAU on the google maps. Address and contacts of RADIO TELEVISION GRUMIAU

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO TELEVISION GRUMIAU RADIO TELEVISION GRUMIAU: F. DE BLOCK | EVA VERBEEMEN | Nopri Malmedy | TAXI?S DE MEYER | ERIC JANSEN

Other related companies as RADIO TELEVISION GRUMIAU: F. DE BLOCK | EVA VERBEEMEN | Nopri Malmedy | TAXI?S DE MEYER | ERIC JANSEN

RADIO TELEVISION GRUMIAU is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO TELEVISION GRUMIAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04090454101. Het bedrijf RADIO TELEVISION GRUMIAU bevindt zich op het adres: RUE DE LA COUPE 38; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in RADIO TELEVISION GRUMIAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO TELEVISION GRUMIAU is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO TELEVISION GRUMIAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO TELEVISION GRUMIAU, openstaande posities, locatie van RADIO TELEVISION GRUMIAU op de kaart.

RADIO TELEVISION GRUMIAU is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO TELEVISION GRUMIAU, company assigned to the tax number BE04090454101. The company RADIO TELEVISION GRUMIAU is located at the address: RUE DE LA COUPE 38; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in RADIO TELEVISION GRUMIAU were not found.
The main activity of RADIO TELEVISION GRUMIAU is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO TELEVISION GRUMIAU is not available. You also can look at reviews of RADIO TELEVISION GRUMIAU, open positions, location of RADIO TELEVISION GRUMIAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO TELEVISION GRUMIAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO TELEVISION GRUMIAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO TELEVISION GRUMIAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO TELEVISION GRUMIAU, employees, financial statistics.