EVA VERBEEMEN

Contactgegevens EVA VERBEEMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVA VERBEEMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVA VERBEEMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTSTRAAT 119; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11591158 (+32-11591158) 11591158 (+32-11591158)

Fax (fax): +32 (61) 503-79-15 +32 (61) 503-79-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVA VERBEEMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVA VERBEEMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVA VERBEEMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVA VERBEEMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVA VERBEEMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVA VERBEEMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVA VERBEEMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVA VERBEEMEN
Products information EVA VERBEEMEN

BTW identificatienummer (tax): BE01633087158
Ondernemingsnummer: 3173095703
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVA VERBEEMEN
(Get full report from official database of BE for EVA VERBEEMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVA VERBEEMEN
Addition kinds of activities for EVA VERBEEMEN

267601. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
511203. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
20840204. Neutrale geesten, fruit | Neutral spirits, fruit
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
33550400. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
51691006. Terpentijn | Turpentine
59991102. Dierenvoeding | Pet food

Werken bij EVA VERBEEMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVA VERBEEMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVA VERBEEMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVA VERBEEMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van EVA VERBEEMEN in sociale netwerken
Look for responds of EVA VERBEEMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVA VERBEEMEN. Laat een reactie achter voor EVA VERBEEMEN. EVA VERBEEMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVA VERBEEMEN. Leave a respond for EVA VERBEEMEN. EVA VERBEEMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVA VERBEEMEN op de google maps. Adres en contacten EVA VERBEEMEN
Location of EVA VERBEEMEN on the google maps. Address and contacts of EVA VERBEEMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EVA VERBEEMEN EVA VERBEEMEN: BOUWMATEC | GUY VANBECELAERE | Beauty Coiffure | MARIE-THERESE DE RHO | Annie's Boetiek

Other related companies as EVA VERBEEMEN: BOUWMATEC | GUY VANBECELAERE | Beauty Coiffure | MARIE-THERESE DE RHO | Annie's Boetiek

EVA VERBEEMEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVA VERBEEMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633087158. Het bedrijf EVA VERBEEMEN bevindt zich op het adres: GROOTSTRAAT 119; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van EVA VERBEEMEN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVA VERBEEMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVA VERBEEMEN, openstaande posities, locatie van EVA VERBEEMEN op de kaart.

EVA VERBEEMEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVA VERBEEMEN, company assigned to the tax number BE01633087158. The company EVA VERBEEMEN is located at the address: GROOTSTRAAT 119; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of EVA VERBEEMEN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EVA VERBEEMEN is not available. You also can look at reviews of EVA VERBEEMEN, open positions, location of EVA VERBEEMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVA VERBEEMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVA VERBEEMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVA VERBEEMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVA VERBEEMEN, employees, financial statistics.