POLIS W. & FRANCK M.

Particuliere bedrijvenBosbouw • POLIS W. & FRANCK M.
Private companiesForestry • POLIS W. & FRANCK M.

Contactgegevens POLIS W. & FRANCK M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLIS W. & FRANCK M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLIS W. & FRANCK M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HOCHEPORTE 31; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87541901 (+32-87541901) 87541901 (+32-87541901)

Fax (fax): +32 (65) 261-67-35 +32 (65) 261-67-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLIS W. & FRANCK M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLIS W. & FRANCK M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLIS W. & FRANCK M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLIS W. & FRANCK M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLIS W. & FRANCK M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLIS W. & FRANCK M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLIS W. & FRANCK M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLIS W. & FRANCK M.
Products information POLIS W. & FRANCK M.

BTW identificatienummer (tax): BE03587280273
Ondernemingsnummer: 8804412841
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in POLIS W. & FRANCK M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLIS W. & FRANCK M.
(Get full report from official database of BE for POLIS W. & FRANCK M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLIS W. & FRANCK M.
Addition kinds of activities for POLIS W. & FRANCK M.

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
17999935. Installatie van de aardolieopslagtank, ondergronds | Petroleum storage tank installation, underground
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
36130202. Kubussen (elektrische schakelapparatuur) | Cubicles (electric switchboard equipment)
38260111. Refractometers, behalve industriële procestype | Refractometers, except industrial process type

Werken bij POLIS W. & FRANCK M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLIS W. & FRANCK M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLIS W. & FRANCK M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLIS W. & FRANCK M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial controller (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

 • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

 • Student productiemedewerker (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

 • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

 • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

 • Jobstudent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: SALES AT SIZE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

 • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

  Type: Studentenjob

  Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

 • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

 • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

 • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van POLIS W. & FRANCK M. in sociale netwerken
Look for responds of POLIS W. & FRANCK M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLIS W. & FRANCK M.. Laat een reactie achter voor POLIS W. & FRANCK M.. POLIS W. & FRANCK M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLIS W. & FRANCK M.. Leave a respond for POLIS W. & FRANCK M.. POLIS W. & FRANCK M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLIS W. & FRANCK M. op de google maps. Adres en contacten POLIS W. & FRANCK M.
Location of POLIS W. & FRANCK M. on the google maps. Address and contacts of POLIS W. & FRANCK M.

Andere gerelateerde bedrijven als come POLIS W. & FRANCK M. POLIS W. & FRANCK M.: SHITO KARAT? CENTER | Entente de Tournai F.R.N.P. | PATRICK GOVAERT | L. BOXHO | UYTTENDAELE

Other related companies as POLIS W. & FRANCK M.: SHITO KARAT? CENTER | Entente de Tournai F.R.N.P. | PATRICK GOVAERT | L. BOXHO | UYTTENDAELE

POLIS W. & FRANCK M. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLIS W. & FRANCK M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587280273. Het bedrijf POLIS W. & FRANCK M. bevindt zich op het adres: RUE HOCHEPORTE 31; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in POLIS W. & FRANCK M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLIS W. & FRANCK M. is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLIS W. & FRANCK M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLIS W. & FRANCK M., openstaande posities, locatie van POLIS W. & FRANCK M. op de kaart.

POLIS W. & FRANCK M. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLIS W. & FRANCK M., company assigned to the tax number BE03587280273. The company POLIS W. & FRANCK M. is located at the address: RUE HOCHEPORTE 31; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in POLIS W. & FRANCK M. were not found.
The main activity of POLIS W. & FRANCK M. is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POLIS W. & FRANCK M. is not available. You also can look at reviews of POLIS W. & FRANCK M., open positions, location of POLIS W. & FRANCK M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLIS W. & FRANCK M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLIS W. & FRANCK M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLIS W. & FRANCK M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLIS W. & FRANCK M., employees, financial statistics.