Entente de Tournai F.R.N.P.

Particuliere bedrijvenBosbouw • Entente de Tournai F.R.N.P.
Private companiesForestry • Entente de Tournai F.R.N.P.

Contactgegevens Entente de Tournai F.R.N.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entente de Tournai F.R.N.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entente de Tournai F.R.N.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Résidence Brunehaut 12; 7620; Brunehaut (Bléharies), België

Telefoon (phone): 069 34 49 99 (+32-069 34 49 99) 069 34 49 99 (+32-069 34 49 99)

Fax (fax): 069 34 49 99 (+32-069 34 49 99) 069 34 49 99 (+32-069 34 49 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entente de Tournai F.R.N.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entente de Tournai F.R.N.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entente de Tournai F.R.N.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entente de Tournai F.R.N.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entente de Tournai F.R.N.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entente de Tournai F.R.N.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entente de Tournai F.R.N.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entente de Tournai F.R.N.P.
Products information Entente de Tournai F.R.N.P.

BTW identificatienummer (tax): BE09617675781
Ondernemingsnummer: 4468109130
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Entente de Tournai F.R.N.P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entente de Tournai F.R.N.P.
(Get full report from official database of BE for Entente de Tournai F.R.N.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entente de Tournai F.R.N.P.
Addition kinds of activities for Entente de Tournai F.R.N.P.

149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
354202. Persmachines | Pressing machines
354401. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
421204. Verhuizen diensten | Moving services
17719902. Beton reparatie | Concrete repair
22990209. Pijp- en ketelbekleding, vilt | Pipe and boiler covering, felt
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
56329901. Kleding accessoires | Apparel accessories

Werken bij Entente de Tournai F.R.N.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entente de Tournai F.R.N.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entente de Tournai F.R.N.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entente de Tournai F.R.N.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Entente de Tournai F.R.N.P. in sociale netwerken
Look for responds of Entente de Tournai F.R.N.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entente de Tournai F.R.N.P.. Laat een reactie achter voor Entente de Tournai F.R.N.P.. Entente de Tournai F.R.N.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entente de Tournai F.R.N.P.. Leave a respond for Entente de Tournai F.R.N.P.. Entente de Tournai F.R.N.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entente de Tournai F.R.N.P. op de google maps. Adres en contacten Entente de Tournai F.R.N.P.
Location of Entente de Tournai F.R.N.P. on the google maps. Address and contacts of Entente de Tournai F.R.N.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come Entente de Tournai F.R.N.P. Entente de Tournai F.R.N.P.: FAGNIARD R. | G.I.K.S. MODE | LABOREX GROEP NV | F. SEURS | Kredietservice

Other related companies as Entente de Tournai F.R.N.P.: FAGNIARD R. | G.I.K.S. MODE | LABOREX GROEP NV | F. SEURS | Kredietservice

Entente de Tournai F.R.N.P. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Entente de Tournai F.R.N.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09617675781. Het bedrijf Entente de Tournai F.R.N.P. bevindt zich op het adres: Résidence Brunehaut 12; 7620; Brunehaut (Bléharies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Entente de Tournai F.R.N.P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Entente de Tournai F.R.N.P. is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entente de Tournai F.R.N.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entente de Tournai F.R.N.P., openstaande posities, locatie van Entente de Tournai F.R.N.P. op de kaart.

Entente de Tournai F.R.N.P. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Entente de Tournai F.R.N.P., company assigned to the tax number BE09617675781. The company Entente de Tournai F.R.N.P. is located at the address: Résidence Brunehaut 12; 7620; Brunehaut (Bléharies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports federations. Products created in Entente de Tournai F.R.N.P. were not found.
The main activity of Entente de Tournai F.R.N.P. is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Entente de Tournai F.R.N.P. is not available. You also can look at reviews of Entente de Tournai F.R.N.P., open positions, location of Entente de Tournai F.R.N.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entente de Tournai F.R.N.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entente de Tournai F.R.N.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entente de Tournai F.R.N.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entente de Tournai F.R.N.P., employees, financial statistics.