MEUBELEN MULTIFORM

Contactgegevens MEUBELEN MULTIFORM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN MULTIFORM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN MULTIFORM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STALENSTRAAT 106B108; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89380471 (+32-89380471) 89380471 (+32-89380471)

Fax (fax): +32 (10) 599-87-21 +32 (10) 599-87-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN MULTIFORM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN MULTIFORM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN MULTIFORM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN MULTIFORM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN MULTIFORM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN MULTIFORM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN MULTIFORM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN MULTIFORM
Products information MEUBELEN MULTIFORM

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MEUBELEN MULTIFORM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN MULTIFORM
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN MULTIFORM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN MULTIFORM
Addition kinds of activities for MEUBELEN MULTIFORM

0781. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods
79991404. Vissersboten, feest: operatie | Fishing boats, party: operation

Werken bij MEUBELEN MULTIFORM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN MULTIFORM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN MULTIFORM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN MULTIFORM. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

 • Technieker/monteur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

 • Administratief Bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

 • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BELLINI

  Type: Studentenjob

  Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

 • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

 • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

 • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

  Type: Vaste Job

  U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

 • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

 • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

 • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AHOLYS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN MULTIFORM in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN MULTIFORM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN MULTIFORM. Laat een reactie achter voor MEUBELEN MULTIFORM. MEUBELEN MULTIFORM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN MULTIFORM. Leave a respond for MEUBELEN MULTIFORM. MEUBELEN MULTIFORM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN MULTIFORM op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN MULTIFORM
Location of MEUBELEN MULTIFORM on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN MULTIFORM

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN MULTIFORM MEUBELEN MULTIFORM: CRAUWELS BVBA | JEAN-CLAUDE FONTAINE | BMW-MORAUX & Fils | HUIS SCHEPERS-CELS | Dalle G

Other related companies as MEUBELEN MULTIFORM: CRAUWELS BVBA | JEAN-CLAUDE FONTAINE | BMW-MORAUX & Fils | HUIS SCHEPERS-CELS | Dalle G

MEUBELEN MULTIFORM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN MULTIFORM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf MEUBELEN MULTIFORM bevindt zich op het adres: STALENSTRAAT 106B108; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MEUBELEN MULTIFORM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN MULTIFORM is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN MULTIFORM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN MULTIFORM, openstaande posities, locatie van MEUBELEN MULTIFORM op de kaart.

MEUBELEN MULTIFORM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN MULTIFORM, company assigned to the tax number BE09382568359. The company MEUBELEN MULTIFORM is located at the address: STALENSTRAAT 106B108; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MEUBELEN MULTIFORM were not found.
The main activity of MEUBELEN MULTIFORM is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN MULTIFORM is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN MULTIFORM, open positions, location of MEUBELEN MULTIFORM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN MULTIFORM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN MULTIFORM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN MULTIFORM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN MULTIFORM, employees, financial statistics.