CRAUWELS BVBA

Contactgegevens CRAUWELS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRAUWELS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRAUWELS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningsbaan 51 2560 Nijlen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-81-70-10 32-34-81-70-10

Fax (fax): +32 (83) 782-54-64 +32 (83) 782-54-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRAUWELS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRAUWELS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRAUWELS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRAUWELS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRAUWELS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRAUWELS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRAUWELS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRAUWELS BVBA
Products information CRAUWELS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06020477294
Ondernemingsnummer: 7690124511
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CRAUWELS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRAUWELS BVBA
(Get full report from official database of BE for CRAUWELS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRAUWELS BVBA
Addition kinds of activities for CRAUWELS BVBA

329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic

Werken bij CRAUWELS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRAUWELS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRAUWELS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRAUWELS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

Zoek naar antwoorden van CRAUWELS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CRAUWELS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRAUWELS BVBA. Laat een reactie achter voor CRAUWELS BVBA. CRAUWELS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRAUWELS BVBA. Leave a respond for CRAUWELS BVBA. CRAUWELS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRAUWELS BVBA op de google maps. Adres en contacten CRAUWELS BVBA
Location of CRAUWELS BVBA on the google maps. Address and contacts of CRAUWELS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CRAUWELS BVBA CRAUWELS BVBA: CITE DU DRAGON - DOMEIN LINDENBOS | Verschueren | COIFFURE SICEAUX | HUIS CARRY | Y. HIGNY

Other related companies as CRAUWELS BVBA: CITE DU DRAGON - DOMEIN LINDENBOS | Verschueren | COIFFURE SICEAUX | HUIS CARRY | Y. HIGNY

CRAUWELS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRAUWELS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06020477294. Het bedrijf CRAUWELS BVBA bevindt zich op het adres: Koningsbaan 51 2560 Nijlen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in CRAUWELS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRAUWELS BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRAUWELS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRAUWELS BVBA, openstaande posities, locatie van CRAUWELS BVBA op de kaart.

CRAUWELS BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRAUWELS BVBA, company assigned to the tax number BE06020477294. The company CRAUWELS BVBA is located at the address: Koningsbaan 51 2560 Nijlen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in CRAUWELS BVBA were not found.
The main activity of CRAUWELS BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CRAUWELS BVBA is not available. You also can look at reviews of CRAUWELS BVBA, open positions, location of CRAUWELS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRAUWELS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRAUWELS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRAUWELS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRAUWELS BVBA, employees, financial statistics.