MERKSEMS T.V. BEDRIJF

Contactgegevens MERKSEMS T.V. BEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERKSEMS T.V. BEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERKSEMS T.V. BEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS DE L'ARBRELAAN 9; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36461905 (+32-36461905) 36461905 (+32-36461905)

Fax (fax): +32 (2) 555-50-33 +32 (2) 555-50-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERKSEMS T.V. BEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERKSEMS T.V. BEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERKSEMS T.V. BEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERKSEMS T.V. BEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERKSEMS T.V. BEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERKSEMS T.V. BEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERKSEMS T.V. BEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERKSEMS T.V. BEDRIJF
Products information MERKSEMS T.V. BEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE06038604736
Ondernemingsnummer: 2067871093
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MERKSEMS T.V. BEDRIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERKSEMS T.V. BEDRIJF
(Get full report from official database of BE for MERKSEMS T.V. BEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERKSEMS T.V. BEDRIJF
Addition kinds of activities for MERKSEMS T.V. BEDRIJF

243199. Millwork, nec | Millwork, nec
289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
965102. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency
28999946. Geest dupliceren van vloeistof | Spirit duplicating fluid
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
38260304. Osmometers | Osmometers

Werken bij MERKSEMS T.V. BEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERKSEMS T.V. BEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERKSEMS T.V. BEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERKSEMS T.V. BEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Technieker CV (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

 • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

 • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

  Regio: CUESMES

  Bedrijf: Konvert Interim Mons

  Type: Studentenjob

  Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

 • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

 • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: STROOM

  Type: Vaste Job

  Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

 • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: VEF

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

 • Glasvezelblazer (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

 • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Auberge du pecheur

  Type: Flexijob

  Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van MERKSEMS T.V. BEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of MERKSEMS T.V. BEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERKSEMS T.V. BEDRIJF. Laat een reactie achter voor MERKSEMS T.V. BEDRIJF. MERKSEMS T.V. BEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERKSEMS T.V. BEDRIJF. Leave a respond for MERKSEMS T.V. BEDRIJF. MERKSEMS T.V. BEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERKSEMS T.V. BEDRIJF op de google maps. Adres en contacten MERKSEMS T.V. BEDRIJF
Location of MERKSEMS T.V. BEDRIJF on the google maps. Address and contacts of MERKSEMS T.V. BEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come MERKSEMS T.V. BEDRIJF MERKSEMS T.V. BEDRIJF: ATELIER SOUDOMAN | MAISON LE POPULAIRE | R. DERGENT | B. DE HALLEUX | Struisvogelhoeve

Other related companies as MERKSEMS T.V. BEDRIJF: ATELIER SOUDOMAN | MAISON LE POPULAIRE | R. DERGENT | B. DE HALLEUX | Struisvogelhoeve

MERKSEMS T.V. BEDRIJF is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERKSEMS T.V. BEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06038604736. Het bedrijf MERKSEMS T.V. BEDRIJF bevindt zich op het adres: FRANS DE L'ARBRELAAN 9; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MERKSEMS T.V. BEDRIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERKSEMS T.V. BEDRIJF is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERKSEMS T.V. BEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERKSEMS T.V. BEDRIJF, openstaande posities, locatie van MERKSEMS T.V. BEDRIJF op de kaart.

MERKSEMS T.V. BEDRIJF is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERKSEMS T.V. BEDRIJF, company assigned to the tax number BE06038604736. The company MERKSEMS T.V. BEDRIJF is located at the address: FRANS DE L'ARBRELAAN 9; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MERKSEMS T.V. BEDRIJF were not found.
The main activity of MERKSEMS T.V. BEDRIJF is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MERKSEMS T.V. BEDRIJF is not available. You also can look at reviews of MERKSEMS T.V. BEDRIJF, open positions, location of MERKSEMS T.V. BEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERKSEMS T.V. BEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERKSEMS T.V. BEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERKSEMS T.V. BEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERKSEMS T.V. BEDRIJF, employees, financial statistics.