ATELIER SOUDOMAN

Contactgegevens ATELIER SOUDOMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER SOUDOMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER SOUDOMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'OUGR?E 95; 4031; LUIK, België

Telefoon (phone): 43676083 (+32-43676083) 43676083 (+32-43676083)

Fax (fax): +32 (3) 768-89-73 +32 (3) 768-89-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER SOUDOMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER SOUDOMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER SOUDOMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER SOUDOMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER SOUDOMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER SOUDOMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER SOUDOMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER SOUDOMAN
Products information ATELIER SOUDOMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06393737792
Ondernemingsnummer: 9740997314
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ATELIER SOUDOMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER SOUDOMAN
(Get full report from official database of BE for ATELIER SOUDOMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER SOUDOMAN
Addition kinds of activities for ATELIER SOUDOMAN

208300. Mout | Malt
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
29529901. Asfalt verzadigd bord | Asphalt saturated board
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij ATELIER SOUDOMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER SOUDOMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER SOUDOMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER SOUDOMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JBC

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van ATELIER SOUDOMAN in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER SOUDOMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER SOUDOMAN. Laat een reactie achter voor ATELIER SOUDOMAN. ATELIER SOUDOMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER SOUDOMAN. Leave a respond for ATELIER SOUDOMAN. ATELIER SOUDOMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER SOUDOMAN op de google maps. Adres en contacten ATELIER SOUDOMAN
Location of ATELIER SOUDOMAN on the google maps. Address and contacts of ATELIER SOUDOMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER SOUDOMAN ATELIER SOUDOMAN: FRITUUR 'T HOEKSKE | ROGER ROELANDT | Blé Germé (le) | REMA D?COR | NICOLE MARECHAL

Other related companies as ATELIER SOUDOMAN: FRITUUR 'T HOEKSKE | ROGER ROELANDT | Blé Germé (le) | REMA D?COR | NICOLE MARECHAL

ATELIER SOUDOMAN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER SOUDOMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06393737792. Het bedrijf ATELIER SOUDOMAN bevindt zich op het adres: ROUTE D'OUGR?E 95; 4031; LUIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging. Producten gemaakt in ATELIER SOUDOMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER SOUDOMAN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER SOUDOMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER SOUDOMAN, openstaande posities, locatie van ATELIER SOUDOMAN op de kaart.

ATELIER SOUDOMAN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER SOUDOMAN, company assigned to the tax number BE06393737792. The company ATELIER SOUDOMAN is located at the address: ROUTE D'OUGR?E 95; 4031; LUIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging. Products created in ATELIER SOUDOMAN were not found.
The main activity of ATELIER SOUDOMAN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER SOUDOMAN is not available. You also can look at reviews of ATELIER SOUDOMAN, open positions, location of ATELIER SOUDOMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER SOUDOMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER SOUDOMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER SOUDOMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER SOUDOMAN, employees, financial statistics.