KIJKSHOP BESTSELLERS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • KIJKSHOP BESTSELLERS
Private companiesHealth Services • KIJKSHOP BESTSELLERS

Contactgegevens KIJKSHOP BESTSELLERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIJKSHOP BESTSELLERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIJKSHOP BESTSELLERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIR 69; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32134413 32134413

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIJKSHOP BESTSELLERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIJKSHOP BESTSELLERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIJKSHOP BESTSELLERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIJKSHOP BESTSELLERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIJKSHOP BESTSELLERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIJKSHOP BESTSELLERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIJKSHOP BESTSELLERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIJKSHOP BESTSELLERS
Products information KIJKSHOP BESTSELLERS

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in KIJKSHOP BESTSELLERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIJKSHOP BESTSELLERS
(Get full report from official database of BE for KIJKSHOP BESTSELLERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIJKSHOP BESTSELLERS
Addition kinds of activities for KIJKSHOP BESTSELLERS

353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
50820400. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores

Werken bij KIJKSHOP BESTSELLERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIJKSHOP BESTSELLERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIJKSHOP BESTSELLERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIJKSHOP BESTSELLERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

  Regio: ENGELMANSHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

 • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

 • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DELORGE RICHARD

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

 • Poetshulp (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

  Type: Vaste Job

  Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DKTOPCLEAN

  Type: Werfreserve

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van KIJKSHOP BESTSELLERS in sociale netwerken
Look for responds of KIJKSHOP BESTSELLERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIJKSHOP BESTSELLERS. Laat een reactie achter voor KIJKSHOP BESTSELLERS. KIJKSHOP BESTSELLERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIJKSHOP BESTSELLERS. Leave a respond for KIJKSHOP BESTSELLERS. KIJKSHOP BESTSELLERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIJKSHOP BESTSELLERS op de google maps. Adres en contacten KIJKSHOP BESTSELLERS
Location of KIJKSHOP BESTSELLERS on the google maps. Address and contacts of KIJKSHOP BESTSELLERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KIJKSHOP BESTSELLERS KIJKSHOP BESTSELLERS: Deprez A | UNIGOLD | KREA'S COIFFURE | ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN | DVV

Other related companies as KIJKSHOP BESTSELLERS: Deprez A | UNIGOLD | KREA'S COIFFURE | ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN | DVV

KIJKSHOP BESTSELLERS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIJKSHOP BESTSELLERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf KIJKSHOP BESTSELLERS bevindt zich op het adres: MEIR 69; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in KIJKSHOP BESTSELLERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIJKSHOP BESTSELLERS is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIJKSHOP BESTSELLERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIJKSHOP BESTSELLERS, openstaande posities, locatie van KIJKSHOP BESTSELLERS op de kaart.

KIJKSHOP BESTSELLERS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIJKSHOP BESTSELLERS, company assigned to the tax number BE05753509521. The company KIJKSHOP BESTSELLERS is located at the address: MEIR 69; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in KIJKSHOP BESTSELLERS were not found.
The main activity of KIJKSHOP BESTSELLERS is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KIJKSHOP BESTSELLERS is not available. You also can look at reviews of KIJKSHOP BESTSELLERS, open positions, location of KIJKSHOP BESTSELLERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIJKSHOP BESTSELLERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIJKSHOP BESTSELLERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIJKSHOP BESTSELLERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIJKSHOP BESTSELLERS, employees, financial statistics.