ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN
Private companiesHealth Services • ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN

Contactgegevens ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LARENSTRAAT 52C; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13523296 (+32-13523296) 13523296 (+32-13523296)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN
Products information ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN
(Get full report from official database of BE for ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN
Addition kinds of activities for ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN

07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
27599918. thermografie | Thermography
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
39991303. mannequins | Mannequins
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets

Werken bij ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN in sociale netwerken
Look for responds of ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN. Laat een reactie achter voor ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN. ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN. Leave a respond for ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN. ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN op de google maps. Adres en contacten ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN
Location of ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN on the google maps. Address and contacts of ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN: Lione C | NO?L VAN DER STEDE | N2COM SA | DANLOY GERARD | MARTINE LABEEUW

Other related companies as ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN: Lione C | NO?L VAN DER STEDE | N2COM SA | DANLOY GERARD | MARTINE LABEEUW

ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN bevindt zich op het adres: LARENSTRAAT 52C; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, openstaande posities, locatie van ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN op de kaart.

ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, company assigned to the tax number BE08350402832. The company ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN is located at the address: LARENSTRAAT 52C; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN were not found.
The main activity of ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN is not available. You also can look at reviews of ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, open positions, location of ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEM. SCHRIJNW.& INTERIEUR VANDEREYCKEN, employees, financial statistics.