A TOUTE POMPE

Contactgegevens A TOUTE POMPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A TOUTE POMPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A TOUTE POMPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASSAGE DU CENTRE 20; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65349434 (+32-65349434) 65349434 (+32-65349434)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A TOUTE POMPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A TOUTE POMPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A TOUTE POMPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A TOUTE POMPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A TOUTE POMPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A TOUTE POMPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A TOUTE POMPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A TOUTE POMPE
Products information A TOUTE POMPE

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in A TOUTE POMPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstelling leer and schoeisel; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A TOUTE POMPE
(Get full report from official database of BE for A TOUTE POMPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A TOUTE POMPE
Addition kinds of activities for A TOUTE POMPE

3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
09130205. Inktvis, vangst van | Squid, catching of
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
20239910. Gemalen melk | Malted milk
28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
35850500. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij A TOUTE POMPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A TOUTE POMPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A TOUTE POMPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A TOUTE POMPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lauw - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van A TOUTE POMPE in sociale netwerken
Look for responds of A TOUTE POMPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A TOUTE POMPE. Laat een reactie achter voor A TOUTE POMPE. A TOUTE POMPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A TOUTE POMPE. Leave a respond for A TOUTE POMPE. A TOUTE POMPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A TOUTE POMPE op de google maps. Adres en contacten A TOUTE POMPE
Location of A TOUTE POMPE on the google maps. Address and contacts of A TOUTE POMPE

Andere gerelateerde bedrijven als come A TOUTE POMPE A TOUTE POMPE: BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE DE LA CALIFORNI? | C.S. Galva SA | LIBERALE MUTUALITEIT | E. FLAMAND

Other related companies as A TOUTE POMPE: BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE DE LA CALIFORNI? | C.S. Galva SA | LIBERALE MUTUALITEIT | E. FLAMAND

A TOUTE POMPE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A TOUTE POMPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf A TOUTE POMPE bevindt zich op het adres: PASSAGE DU CENTRE 20; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstelling leer and schoeisel; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen. Producten gemaakt in A TOUTE POMPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A TOUTE POMPE is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A TOUTE POMPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A TOUTE POMPE, openstaande posities, locatie van A TOUTE POMPE op de kaart.

A TOUTE POMPE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A TOUTE POMPE, company assigned to the tax number BE03210449218. The company A TOUTE POMPE is located at the address: PASSAGE DU CENTRE 20; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstelling leer and schoeisel; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen. Products created in A TOUTE POMPE were not found.
The main activity of A TOUTE POMPE is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A TOUTE POMPE is not available. You also can look at reviews of A TOUTE POMPE, open positions, location of A TOUTE POMPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A TOUTE POMPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A TOUTE POMPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A TOUTE POMPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A TOUTE POMPE, employees, financial statistics.