GARAGE DE LA CALIFORNI?

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GARAGE DE LA CALIFORNI?
Private companiesAgricultural Services • GARAGE DE LA CALIFORNI?

Contactgegevens GARAGE DE LA CALIFORNI?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE LA CALIFORNI?: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE LA CALIFORNI?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WILTZ 49; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61213825 (+32-61213825) 61213825 (+32-61213825)

Fax (fax): +32 (61) 920-67-60 +32 (61) 920-67-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE LA CALIFORNI?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE LA CALIFORNI?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE LA CALIFORNI?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE LA CALIFORNI?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE LA CALIFORNI?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE LA CALIFORNI?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE LA CALIFORNI?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE LA CALIFORNI?
Products information GARAGE DE LA CALIFORNI?

BTW identificatienummer (tax): BE01558380126
Ondernemingsnummer: 1252685546
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GARAGE DE LA CALIFORNI? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur diversen; Verhuur voertuigen behalve auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE LA CALIFORNI?
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE LA CALIFORNI?)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE LA CALIFORNI?
Addition kinds of activities for GARAGE DE LA CALIFORNI?

208499. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
34890105. Geweren, onbetrouwbaar | Rifles, recoiless
36999906. Lasersystemen en apparatuur | Laser systems and equipment
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.

Werken bij GARAGE DE LA CALIFORNI?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE LA CALIFORNI?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE LA CALIFORNI?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE LA CALIFORNI?. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE LA CALIFORNI? in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE LA CALIFORNI? in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE LA CALIFORNI?. Laat een reactie achter voor GARAGE DE LA CALIFORNI?. GARAGE DE LA CALIFORNI? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE LA CALIFORNI?. Leave a respond for GARAGE DE LA CALIFORNI?. GARAGE DE LA CALIFORNI? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE LA CALIFORNI? op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE LA CALIFORNI?
Location of GARAGE DE LA CALIFORNI? on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE LA CALIFORNI?

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE LA CALIFORNI? GARAGE DE LA CALIFORNI?: Dalkia | MAISON SOMERS R. & L. | Jardon & Bounameaux | Advertising Systems S.A. | VDAB-TRAINING & OPLEIDING

Other related companies as GARAGE DE LA CALIFORNI?: Dalkia | MAISON SOMERS R. & L. | Jardon & Bounameaux | Advertising Systems S.A. | VDAB-TRAINING & OPLEIDING

GARAGE DE LA CALIFORNI? is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE LA CALIFORNI?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558380126. Het bedrijf GARAGE DE LA CALIFORNI? bevindt zich op het adres: RUE DE WILTZ 49; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur diversen; Verhuur voertuigen behalve auto's. Producten gemaakt in GARAGE DE LA CALIFORNI? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE LA CALIFORNI? is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE LA CALIFORNI? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE LA CALIFORNI?, openstaande posities, locatie van GARAGE DE LA CALIFORNI? op de kaart.

GARAGE DE LA CALIFORNI? is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE LA CALIFORNI?, company assigned to the tax number BE01558380126. The company GARAGE DE LA CALIFORNI? is located at the address: RUE DE WILTZ 49; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur diversen; Verhuur voertuigen behalve auto's. Products created in GARAGE DE LA CALIFORNI? were not found.
The main activity of GARAGE DE LA CALIFORNI? is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE LA CALIFORNI? is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE LA CALIFORNI?, open positions, location of GARAGE DE LA CALIFORNI? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE LA CALIFORNI?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE LA CALIFORNI?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE LA CALIFORNI?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE LA CALIFORNI?, employees, financial statistics.