SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS
Private companiesChemicals and Allied Products • SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS

Contactgegevens SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Basse Baive 10; 5310; Eghezée (Liernu), België

Telefoon (phone): 081 65 81 83 (+32-081 65 81 83) 081 65 81 83 (+32-081 65 81 83)

Fax (fax): +32 (9) 618-69-83 +32 (9) 618-69-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS
Products information SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS

BTW identificatienummer (tax): BE07927154541
Ondernemingsnummer: 2967651367
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS
(Get full report from official database of BE for SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS
Addition kinds of activities for SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS

0111. Tarwe | Wheat
32510104. Vloersteen, klei | Flooring brick, clay
34849904. Pistolen of pistooldelen, 30 mm. | Pistols or pistol parts, 30 mm. and below
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters

Werken bij SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS in sociale netwerken
Look for responds of SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS. Laat een reactie achter voor SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS. SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS. Leave a respond for SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS. SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS op de google maps. Adres en contacten SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS
Location of SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS on the google maps. Address and contacts of SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS

Andere gerelateerde bedrijven als come SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS: FA. GUYCOBEL | KEMPISCHE AUTORIJSCHOOL | De Doncker W | STEFAN HUMBLET | Metaplex NV

Other related companies as SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS: FA. GUYCOBEL | KEMPISCHE AUTORIJSCHOOL | De Doncker W | STEFAN HUMBLET | Metaplex NV

SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07927154541. Het bedrijf SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS bevindt zich op het adres: Rue Basse Baive 10; 5310; Eghezée (Liernu). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 312,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, openstaande posities, locatie van SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS op de kaart.

SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, company assigned to the tax number BE07927154541. The company SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS is located at the address: Rue Basse Baive 10; 5310; Eghezée (Liernu). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 312,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS is not available. You also can look at reviews of SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, open positions, location of SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SC TECHNIC DUBIGH-BRAUNS, employees, financial statistics.