STEFAN HUMBLET

Contactgegevens STEFAN HUMBLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAN HUMBLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAN HUMBLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDENSESTRAAT 10; 3440; ZOUTLEEUW, België

Telefoon (phone): 11782401 (+32-11782401) 11782401 (+32-11782401)

Fax (fax): +32 (87) 918-77-75 +32 (87) 918-77-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAN HUMBLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAN HUMBLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAN HUMBLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAN HUMBLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAN HUMBLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAN HUMBLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAN HUMBLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAN HUMBLET
Products information STEFAN HUMBLET

BTW identificatienummer (tax): BE02187622070
Ondernemingsnummer: 3001434326
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in STEFAN HUMBLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de cassettes vidéo and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAN HUMBLET
(Get full report from official database of BE for STEFAN HUMBLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAN HUMBLET
Addition kinds of activities for STEFAN HUMBLET

01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental
79930203. Pinball machine | Pinball machine
89990304. Kranten kolom schrijven | Newspaper column writing

Werken bij STEFAN HUMBLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAN HUMBLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAN HUMBLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAN HUMBLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

Zoek naar antwoorden van STEFAN HUMBLET in sociale netwerken
Look for responds of STEFAN HUMBLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAN HUMBLET. Laat een reactie achter voor STEFAN HUMBLET. STEFAN HUMBLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAN HUMBLET. Leave a respond for STEFAN HUMBLET. STEFAN HUMBLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAN HUMBLET op de google maps. Adres en contacten STEFAN HUMBLET
Location of STEFAN HUMBLET on the google maps. Address and contacts of STEFAN HUMBLET

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAN HUMBLET STEFAN HUMBLET: Versluys-Sap | KASTEEL DER LAKEBOSSCHEN | COPY SERVICE | Dingenen Christel | KEUKENS VAN DER SLYCKEN

Other related companies as STEFAN HUMBLET: Versluys-Sap | KASTEEL DER LAKEBOSSCHEN | COPY SERVICE | Dingenen Christel | KEUKENS VAN DER SLYCKEN

STEFAN HUMBLET is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAN HUMBLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187622070. Het bedrijf STEFAN HUMBLET bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDENSESTRAAT 10; 3440; ZOUTLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de cassettes vidéo and audio. Producten gemaakt in STEFAN HUMBLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAN HUMBLET is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAN HUMBLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAN HUMBLET, openstaande posities, locatie van STEFAN HUMBLET op de kaart.

STEFAN HUMBLET is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAN HUMBLET, company assigned to the tax number BE02187622070. The company STEFAN HUMBLET is located at the address: SINT-TRUIDENSESTRAAT 10; 3440; ZOUTLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de cassettes vidéo and audio. Products created in STEFAN HUMBLET were not found.
The main activity of STEFAN HUMBLET is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAN HUMBLET is not available. You also can look at reviews of STEFAN HUMBLET, open positions, location of STEFAN HUMBLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAN HUMBLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAN HUMBLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAN HUMBLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAN HUMBLET, employees, financial statistics.