SANCHEZ AUGUSTIN ETS

Contactgegevens SANCHEZ AUGUSTIN ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANCHEZ AUGUSTIN ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANCHEZ AUGUSTIN ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vieux Chemin d'Ath 89; 7548; Tournai (Warchin), België

Telefoon (phone): 069 22 36 20 (+32-069 22 36 20) 069 22 36 20 (+32-069 22 36 20)

Fax (fax): +32 (58) 129-91-92 +32 (58) 129-91-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANCHEZ AUGUSTIN ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANCHEZ AUGUSTIN ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANCHEZ AUGUSTIN ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANCHEZ AUGUSTIN ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANCHEZ AUGUSTIN ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANCHEZ AUGUSTIN ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANCHEZ AUGUSTIN ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANCHEZ AUGUSTIN ETS
Products information SANCHEZ AUGUSTIN ETS

BTW identificatienummer (tax): BE04623016357
Ondernemingsnummer: 8296569824
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANCHEZ AUGUSTIN ETS
(Get full report from official database of BE for SANCHEZ AUGUSTIN ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANCHEZ AUGUSTIN ETS
Addition kinds of activities for SANCHEZ AUGUSTIN ETS

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
6035. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
50740302. Pijpen en toebehoren, kunststof | Pipes and fittings, plastic
50889902. katrollen | Pulleys
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services

Werken bij SANCHEZ AUGUSTIN ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANCHEZ AUGUSTIN ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANCHEZ AUGUSTIN ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANCHEZ AUGUSTIN ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van SANCHEZ AUGUSTIN ETS in sociale netwerken
Look for responds of SANCHEZ AUGUSTIN ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANCHEZ AUGUSTIN ETS. Laat een reactie achter voor SANCHEZ AUGUSTIN ETS. SANCHEZ AUGUSTIN ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANCHEZ AUGUSTIN ETS. Leave a respond for SANCHEZ AUGUSTIN ETS. SANCHEZ AUGUSTIN ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANCHEZ AUGUSTIN ETS op de google maps. Adres en contacten SANCHEZ AUGUSTIN ETS
Location of SANCHEZ AUGUSTIN ETS on the google maps. Address and contacts of SANCHEZ AUGUSTIN ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come SANCHEZ AUGUSTIN ETS SANCHEZ AUGUSTIN ETS: Natalys Esthetiek | NOEL PLENNEVAUX | AVG (Atelier Vercleyen Genappe) | PASCALE RASKIN | S.A HENRI GERNAY

Other related companies as SANCHEZ AUGUSTIN ETS: Natalys Esthetiek | NOEL PLENNEVAUX | AVG (Atelier Vercleyen Genappe) | PASCALE RASKIN | S.A HENRI GERNAY

SANCHEZ AUGUSTIN ETS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANCHEZ AUGUSTIN ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04623016357. Het bedrijf SANCHEZ AUGUSTIN ETS bevindt zich op het adres: Vieux Chemin d'Ath 89; 7548; Tournai (Warchin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van SANCHEZ AUGUSTIN ETS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANCHEZ AUGUSTIN ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANCHEZ AUGUSTIN ETS, openstaande posities, locatie van SANCHEZ AUGUSTIN ETS op de kaart.

SANCHEZ AUGUSTIN ETS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANCHEZ AUGUSTIN ETS, company assigned to the tax number BE04623016357. The company SANCHEZ AUGUSTIN ETS is located at the address: Vieux Chemin d'Ath 89; 7548; Tournai (Warchin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of SANCHEZ AUGUSTIN ETS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SANCHEZ AUGUSTIN ETS is not available. You also can look at reviews of SANCHEZ AUGUSTIN ETS, open positions, location of SANCHEZ AUGUSTIN ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANCHEZ AUGUSTIN ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANCHEZ AUGUSTIN ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANCHEZ AUGUSTIN ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANCHEZ AUGUSTIN ETS, employees, financial statistics.