AVG (Atelier Vercleyen Genappe)

Contactgegevens AVG (Atelier Vercleyen Genappe): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVG (Atelier Vercleyen Genappe): address, phone, fax, email, website, opening hours

AVG (Atelier Vercleyen Genappe)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 50 1473 Glabais, België

Telefoon (phone): 067.78 03 51 (+32-067.78 03 51) 067.78 03 51 (+32-067.78 03 51)

Fax (fax): 067.78 08 46 (+32-067.78 08 46) 067.78 08 46 (+32-067.78 08 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVG (Atelier Vercleyen Genappe): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVG (Atelier Vercleyen Genappe)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVG (Atelier Vercleyen Genappe)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVG (Atelier Vercleyen Genappe), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVG (Atelier Vercleyen Genappe). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVG (Atelier Vercleyen Genappe), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVG (Atelier Vercleyen Genappe). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVG (Atelier Vercleyen Genappe)
Products information AVG (Atelier Vercleyen Genappe)

BTW identificatienummer (tax): BE08185058593
Ondernemingsnummer: 1523773193
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Accessories for loading cranes; Charging cranes; Construction crane accessories; Construction site housing portacabins; Container equipment; Container handling equipment; Container hooks; Container shunting plants; Containerized workshops; Containers,used; Cranes,used; Dumpers; Excavator grabs; Loading cranes to be mounted on trucks or other vehicles; Miscellaneous mobile cranes; Portacabins; Repair and maintenance services for containers; Repair services for construction machinery and cranes; Skip trailers; Steel containers; Storage containers; Tilting containers,3-way tilt containers; Trailers for tipper containers

Product categorie (product category): Accessories For Containers And Container Vehicles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVG (Atelier Vercleyen Genappe)
(Get full report from official database of BE for AVG (Atelier Vercleyen Genappe))

Aanvulling soorten activiteiten voor AVG (Atelier Vercleyen Genappe)
Addition kinds of activities for AVG (Atelier Vercleyen Genappe)

5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
109902. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
51929905. Stripboeken | Comic books
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
78220402. Videobanden, opgenomen: groothandel | Video tapes, recorded: wholesale

Werken bij AVG (Atelier Vercleyen Genappe): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVG (Atelier Vercleyen Genappe): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVG (Atelier Vercleyen Genappe). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVG (Atelier Vercleyen Genappe). Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van AVG (Atelier Vercleyen Genappe) in sociale netwerken
Look for responds of AVG (Atelier Vercleyen Genappe) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVG (Atelier Vercleyen Genappe). Laat een reactie achter voor AVG (Atelier Vercleyen Genappe). AVG (Atelier Vercleyen Genappe) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVG (Atelier Vercleyen Genappe). Leave a respond for AVG (Atelier Vercleyen Genappe). AVG (Atelier Vercleyen Genappe) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVG (Atelier Vercleyen Genappe) op de google maps. Adres en contacten AVG (Atelier Vercleyen Genappe)
Location of AVG (Atelier Vercleyen Genappe) on the google maps. Address and contacts of AVG (Atelier Vercleyen Genappe)

Andere gerelateerde bedrijven als come AVG (Atelier Vercleyen Genappe) AVG (Atelier Vercleyen Genappe): FLDELBART SA | QUICK | Verbeek L & Co BVBA | Delhaye L | In de Welkom

Other related companies as AVG (Atelier Vercleyen Genappe): FLDELBART SA | QUICK | Verbeek L & Co BVBA | Delhaye L | In de Welkom

AVG (Atelier Vercleyen Genappe) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVG (Atelier Vercleyen Genappe), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185058593. Het bedrijf AVG (Atelier Vercleyen Genappe) bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 50 1473 Glabais. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accessories For Containers And Container Vehicles. Lijst met producten zijn Accessories for loading cranes; Charging cranes; Construction crane accessories; Construction site housing portacabins; Container equipment; Container handling equipment; Container hooks; Container shunting plants; Containerized workshops; Containers,used; Cranes,used; Dumpers; Excavator grabs; Loading cranes to be mounted on trucks or other vehicles; Miscellaneous mobile cranes; Portacabins; Repair and maintenance services for containers; Repair services for construction machinery and cranes; Skip trailers; Steel containers; Storage containers; Tilting containers,3-way tilt containers; Trailers for tipper containers.
De hoofdactiviteit van AVG (Atelier Vercleyen Genappe) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVG (Atelier Vercleyen Genappe) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVG (Atelier Vercleyen Genappe), openstaande posities, locatie van AVG (Atelier Vercleyen Genappe) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVG (Atelier Vercleyen Genappe) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVG (Atelier Vercleyen Genappe), company assigned to the tax number BE08185058593. The company AVG (Atelier Vercleyen Genappe) is located at the address: Chaussée de Bruxelles 50 1473 Glabais. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accessories For Containers And Container Vehicles. List of products are Accessories for loading cranes; Charging cranes; Construction crane accessories; Construction site housing portacabins; Container equipment; Container handling equipment; Container hooks; Container shunting plants; Containerized workshops; Containers,used; Cranes,used; Dumpers; Excavator grabs; Loading cranes to be mounted on trucks or other vehicles; Miscellaneous mobile cranes; Portacabins; Repair and maintenance services for containers; Repair services for construction machinery and cranes; Skip trailers; Steel containers; Storage containers; Tilting containers,3-way tilt containers; Trailers for tipper containers.
The main activity of AVG (Atelier Vercleyen Genappe) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AVG (Atelier Vercleyen Genappe) is not available. You also can look at reviews of AVG (Atelier Vercleyen Genappe), open positions, location of AVG (Atelier Vercleyen Genappe) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVG (Atelier Vercleyen Genappe), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVG (Atelier Vercleyen Genappe), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVG (Atelier Vercleyen Genappe), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVG (Atelier Vercleyen Genappe), employees, financial statistics.