Desloover-Dutry

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Desloover-Dutry
Private companiesEducational Services • Desloover-Dutry

Contactgegevens Desloover-Dutry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desloover-Dutry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desloover-Dutry

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidesteenweg 62; 8840; Staden (Oostnieuwkerke), België

Telefoon (phone): 051 70 14 77 (+32-051 70 14 77) 051 70 14 77 (+32-051 70 14 77)

Fax (fax): 051 70 50 80 (+32-051 70 50 80) 051 70 50 80 (+32-051 70 50 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desloover-Dutry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desloover-Dutry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desloover-Dutry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desloover-Dutry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desloover-Dutry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desloover-Dutry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desloover-Dutry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desloover-Dutry
Products information Desloover-Dutry

BTW identificatienummer (tax): BE07152069091
Ondernemingsnummer: 5543395996
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Electric contractors - Housewiring; Floor heating; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desloover-Dutry
(Get full report from official database of BE for Desloover-Dutry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desloover-Dutry
Addition kinds of activities for Desloover-Dutry

123100. Antracietwinning | Anthracite mining
505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
51690502. Lijm | Glue
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
79480300. Racehorse zorg | Racehorse care

Werken bij Desloover-Dutry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desloover-Dutry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desloover-Dutry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desloover-Dutry. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Desloover-Dutry in sociale netwerken
Look for responds of Desloover-Dutry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desloover-Dutry. Laat een reactie achter voor Desloover-Dutry. Desloover-Dutry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desloover-Dutry. Leave a respond for Desloover-Dutry. Desloover-Dutry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desloover-Dutry op de google maps. Adres en contacten Desloover-Dutry
Location of Desloover-Dutry on the google maps. Address and contacts of Desloover-Dutry

Andere gerelateerde bedrijven als come Desloover-Dutry Desloover-Dutry: BOULANGERIE-PATISSERIE MAHAUX SA | Academie Maquillage-Annick Cayot | ANTOINE DE BEULE | Van Hyfte - De Nil | Bax Global NV

Other related companies as Desloover-Dutry: BOULANGERIE-PATISSERIE MAHAUX SA | Academie Maquillage-Annick Cayot | ANTOINE DE BEULE | Van Hyfte - De Nil | Bax Global NV

Desloover-Dutry is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desloover-Dutry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07152069091. Het bedrijf Desloover-Dutry bevindt zich op het adres: Diksmuidesteenweg 62; 8840; Staden (Oostnieuwkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Electric contractors - Housewiring; Floor heating; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Desloover-Dutry is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desloover-Dutry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desloover-Dutry, openstaande posities, locatie van Desloover-Dutry op de kaart.

Desloover-Dutry is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desloover-Dutry, company assigned to the tax number BE07152069091. The company Desloover-Dutry is located at the address: Diksmuidesteenweg 62; 8840; Staden (Oostnieuwkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Electric contractors - Housewiring; Floor heating; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Desloover-Dutry is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Desloover-Dutry is not available. You also can look at reviews of Desloover-Dutry, open positions, location of Desloover-Dutry on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desloover-Dutry, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desloover-Dutry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desloover-Dutry, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desloover-Dutry, employees, financial statistics.