Van Hyfte - De Nil

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Van Hyfte - De Nil
Private companiesEducational Services • Van Hyfte - De Nil

Contactgegevens Van Hyfte - De Nil: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hyfte - De Nil: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hyfte - De Nil

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emiel Hertecantlaan 19; 9290; Berlare, België

Telefoon (phone): 052 42 32 29 (+32-052 42 32 29) 052 42 32 29 (+32-052 42 32 29)

Fax (fax): +32 (83) 268-39-74 +32 (83) 268-39-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hyfte - De Nil: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hyfte - De Nil"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hyfte - De Nil"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hyfte - De Nil, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hyfte - De Nil. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hyfte - De Nil, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hyfte - De Nil. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hyfte - De Nil
Products information Van Hyfte - De Nil

BTW identificatienummer (tax): BE04825164794
Ondernemingsnummer: 3963562011
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Van Hyfte - De Nil zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hyfte - De Nil
(Get full report from official database of BE for Van Hyfte - De Nil)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hyfte - De Nil
Addition kinds of activities for Van Hyfte - De Nil

387399. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
17410101. Stichting gebouw | Foundation building
32550100. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
33150203. Papierklemmen, staal | Paper clips, steel
33160100. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
36330103. Wasmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Washing machines, household: including coin-operated

Werken bij Van Hyfte - De Nil: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hyfte - De Nil: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hyfte - De Nil. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hyfte - De Nil. Looking for open vacancies in other companies

 • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

 • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

 • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

 • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

 • Schrijnwerker dak (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

 • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

 • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

 • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INSPIRATIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

 • flexijobs zaal (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: POORTERSHUYZE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Van Hyfte - De Nil in sociale netwerken
Look for responds of Van Hyfte - De Nil in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hyfte - De Nil. Laat een reactie achter voor Van Hyfte - De Nil. Van Hyfte - De Nil bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hyfte - De Nil. Leave a respond for Van Hyfte - De Nil. Van Hyfte - De Nil on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hyfte - De Nil op de google maps. Adres en contacten Van Hyfte - De Nil
Location of Van Hyfte - De Nil on the google maps. Address and contacts of Van Hyfte - De Nil

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hyfte - De Nil Van Hyfte - De Nil: Baronville Design | ANTIQUES MARKET BRUGES | FLORENT GORRIS | MAZOUT GOFFINET | Marroy J-L

Other related companies as Van Hyfte - De Nil: Baronville Design | ANTIQUES MARKET BRUGES | FLORENT GORRIS | MAZOUT GOFFINET | Marroy J-L

Van Hyfte - De Nil is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hyfte - De Nil, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04825164794. Het bedrijf Van Hyfte - De Nil bevindt zich op het adres: Emiel Hertecantlaan 19; 9290; Berlare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hyfte - De Nil zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hyfte - De Nil is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hyfte - De Nil is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hyfte - De Nil, openstaande posities, locatie van Van Hyfte - De Nil op de kaart.

Van Hyfte - De Nil is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hyfte - De Nil, company assigned to the tax number BE04825164794. The company Van Hyfte - De Nil is located at the address: Emiel Hertecantlaan 19; 9290; Berlare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hyfte - De Nil were not found.
The main activity of Van Hyfte - De Nil is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hyfte - De Nil is not available. You also can look at reviews of Van Hyfte - De Nil, open positions, location of Van Hyfte - De Nil on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hyfte - De Nil, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hyfte - De Nil, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hyfte - De Nil, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hyfte - De Nil, employees, financial statistics.