DE CNIJF ETIENNE & ZOON

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DE CNIJF ETIENNE & ZOON
Private companiesMiscellaneous Retail • DE CNIJF ETIENNE & ZOON

Contactgegevens DE CNIJF ETIENNE & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CNIJF ETIENNE & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CNIJF ETIENNE & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 92; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde), België

Telefoon (phone): 055 42 24 14 (+32-055 42 24 14) 055 42 24 14 (+32-055 42 24 14)

Fax (fax): 055 42 68 59 (+32-055 42 68 59) 055 42 68 59 (+32-055 42 68 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CNIJF ETIENNE & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CNIJF ETIENNE & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CNIJF ETIENNE & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CNIJF ETIENNE & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CNIJF ETIENNE & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CNIJF ETIENNE & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CNIJF ETIENNE & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CNIJF ETIENNE & ZOON
Products information DE CNIJF ETIENNE & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE01084869384
Ondernemingsnummer: 6021850585
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CNIJF ETIENNE & ZOON
(Get full report from official database of BE for DE CNIJF ETIENNE & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CNIJF ETIENNE & ZOON
Addition kinds of activities for DE CNIJF ETIENNE & ZOON

23949900. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
26110201. Rayon pulp | Rayon pulp
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service
82430000. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij DE CNIJF ETIENNE & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CNIJF ETIENNE & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CNIJF ETIENNE & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CNIJF ETIENNE & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van DE CNIJF ETIENNE & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of DE CNIJF ETIENNE & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CNIJF ETIENNE & ZOON. Laat een reactie achter voor DE CNIJF ETIENNE & ZOON. DE CNIJF ETIENNE & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CNIJF ETIENNE & ZOON. Leave a respond for DE CNIJF ETIENNE & ZOON. DE CNIJF ETIENNE & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CNIJF ETIENNE & ZOON op de google maps. Adres en contacten DE CNIJF ETIENNE & ZOON
Location of DE CNIJF ETIENNE & ZOON on the google maps. Address and contacts of DE CNIJF ETIENNE & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CNIJF ETIENNE & ZOON DE CNIJF ETIENNE & ZOON: ANDRE KOCH | ANDR? LAGAST | DE RAEDT | OSWALD DE BRUECKER | NCMV

Other related companies as DE CNIJF ETIENNE & ZOON: ANDRE KOCH | ANDR? LAGAST | DE RAEDT | OSWALD DE BRUECKER | NCMV

DE CNIJF ETIENNE & ZOON is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CNIJF ETIENNE & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01084869384. Het bedrijf DE CNIJF ETIENNE & ZOON bevindt zich op het adres: Steenweg 92; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories.
De hoofdactiviteit van DE CNIJF ETIENNE & ZOON is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CNIJF ETIENNE & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CNIJF ETIENNE & ZOON, openstaande posities, locatie van DE CNIJF ETIENNE & ZOON op de kaart.

DE CNIJF ETIENNE & ZOON is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CNIJF ETIENNE & ZOON, company assigned to the tax number BE01084869384. The company DE CNIJF ETIENNE & ZOON is located at the address: Steenweg 92; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories.
The main activity of DE CNIJF ETIENNE & ZOON is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CNIJF ETIENNE & ZOON is not available. You also can look at reviews of DE CNIJF ETIENNE & ZOON, open positions, location of DE CNIJF ETIENNE & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CNIJF ETIENNE & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CNIJF ETIENNE & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CNIJF ETIENNE & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CNIJF ETIENNE & ZOON, employees, financial statistics.