ANDRE KOCH

Contactgegevens ANDRE KOCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE KOCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE KOCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AL BACHE 47; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85315976 (+32-85315976) 85315976 (+32-85315976)

Fax (fax): +32 (53) 868-26-44 +32 (53) 868-26-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE KOCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE KOCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE KOCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE KOCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE KOCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE KOCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE KOCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE KOCH
Products information ANDRE KOCH

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Ramonage de Cheminées.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE KOCH
(Get full report from official database of BE for ANDRE KOCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE KOCH
Addition kinds of activities for ANDRE KOCH

07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
28190916. Kwikoxiden | Mercury oxides
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
35339904. Waterboring apparatuur | Water well drilling equipment
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij ANDRE KOCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE KOCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE KOCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE KOCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van ANDRE KOCH in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE KOCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE KOCH. Laat een reactie achter voor ANDRE KOCH. ANDRE KOCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE KOCH. Leave a respond for ANDRE KOCH. ANDRE KOCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE KOCH op de google maps. Adres en contacten ANDRE KOCH
Location of ANDRE KOCH on the google maps. Address and contacts of ANDRE KOCH

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE KOCH ANDRE KOCH: SETADI | WIJNEN LYBAERT | GUY VAN STEENKISTE | BRIERS B | SUPER G.B. PARTNER

Other related companies as ANDRE KOCH: SETADI | WIJNEN LYBAERT | GUY VAN STEENKISTE | BRIERS B | SUPER G.B. PARTNER

ANDRE KOCH is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE KOCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf ANDRE KOCH bevindt zich op het adres: RUE AL BACHE 47; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Services: Ramonage de Cheminées..
De hoofdactiviteit van ANDRE KOCH is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE KOCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE KOCH, openstaande posities, locatie van ANDRE KOCH op de kaart.

ANDRE KOCH is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE KOCH, company assigned to the tax number BE03303833007. The company ANDRE KOCH is located at the address: RUE AL BACHE 47; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Services: Ramonage de Cheminées..
The main activity of ANDRE KOCH is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE KOCH is not available. You also can look at reviews of ANDRE KOCH, open positions, location of ANDRE KOCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE KOCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE KOCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE KOCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE KOCH, employees, financial statistics.