CREFFIER BATIMENT

Contactgegevens CREFFIER BATIMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREFFIER BATIMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREFFIER BATIMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 566; 4610; Beyne-Heusay, België

Telefoon (phone): 04 355 00 16; 04 365 86 58 (+32-04 355 00 16; 04 365 86 58) 04 355 00 16; 04 365 86 58 (+32-04 355 00 16; 04 365 86 58)

Fax (fax): 04 355 04 84 (+32-04 355 04 84) 04 355 04 84 (+32-04 355 04 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREFFIER BATIMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREFFIER BATIMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREFFIER BATIMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREFFIER BATIMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREFFIER BATIMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREFFIER BATIMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREFFIER BATIMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREFFIER BATIMENT
Products information CREFFIER BATIMENT

BTW identificatienummer (tax): BE07789276123
Ondernemingsnummer: 1276306152
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Electric contractors - Housewiring; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Contractors - Alterations; Ceilings

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREFFIER BATIMENT
(Get full report from official database of BE for CREFFIER BATIMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREFFIER BATIMENT
Addition kinds of activities for CREFFIER BATIMENT

322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
519401. Roken tabak | Smoking tobacco
31610102. Schoenkits | Shoe kits
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij CREFFIER BATIMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREFFIER BATIMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREFFIER BATIMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREFFIER BATIMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van CREFFIER BATIMENT in sociale netwerken
Look for responds of CREFFIER BATIMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREFFIER BATIMENT. Laat een reactie achter voor CREFFIER BATIMENT. CREFFIER BATIMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREFFIER BATIMENT. Leave a respond for CREFFIER BATIMENT. CREFFIER BATIMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREFFIER BATIMENT op de google maps. Adres en contacten CREFFIER BATIMENT
Location of CREFFIER BATIMENT on the google maps. Address and contacts of CREFFIER BATIMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come CREFFIER BATIMENT CREFFIER BATIMENT: Gohy JL | Alu Construct Zaluco | WAVER CONSTRUCT BVBA | DRUART A. & FILS | Lindekens Peter

Other related companies as CREFFIER BATIMENT: Gohy JL | Alu Construct Zaluco | WAVER CONSTRUCT BVBA | DRUART A. & FILS | Lindekens Peter

CREFFIER BATIMENT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREFFIER BATIMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07789276123. Het bedrijf CREFFIER BATIMENT bevindt zich op het adres: Grand'Route 566; 4610; Beyne-Heusay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Contractors - Alterations; Ceilings.
De hoofdactiviteit van CREFFIER BATIMENT is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREFFIER BATIMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREFFIER BATIMENT, openstaande posities, locatie van CREFFIER BATIMENT op de kaart.

CREFFIER BATIMENT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREFFIER BATIMENT, company assigned to the tax number BE07789276123. The company CREFFIER BATIMENT is located at the address: Grand'Route 566; 4610; Beyne-Heusay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Electric contractors - Housewiring; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Contractors - Alterations; Ceilings.
The main activity of CREFFIER BATIMENT is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CREFFIER BATIMENT is not available. You also can look at reviews of CREFFIER BATIMENT, open positions, location of CREFFIER BATIMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREFFIER BATIMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREFFIER BATIMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREFFIER BATIMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREFFIER BATIMENT, employees, financial statistics.