WAVER CONSTRUCT BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • WAVER CONSTRUCT BVBA
Private companiesMembership Organizations • WAVER CONSTRUCT BVBA

Contactgegevens WAVER CONSTRUCT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAVER CONSTRUCT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAVER CONSTRUCT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berlaarbaan 216A; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), België

Telefoon (phone): 015 55 66 03; 015 55 66 67 (+32-015 55 66 03; 015 55 66 67) 015 55 66 03; 015 55 66 67 (+32-015 55 66 03; 015 55 66 67)

Fax (fax): 015 55 67 06 (+32-015 55 67 06) 015 55 67 06 (+32-015 55 67 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAVER CONSTRUCT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAVER CONSTRUCT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAVER CONSTRUCT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAVER CONSTRUCT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAVER CONSTRUCT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAVER CONSTRUCT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAVER CONSTRUCT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAVER CONSTRUCT BVBA
Products information WAVER CONSTRUCT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03304931640
Ondernemingsnummer: 4193450927
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Aluminium - Constructions; Verandas; Doors; Windows

Product categorie (product category): Greenhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAVER CONSTRUCT BVBA
(Get full report from official database of BE for WAVER CONSTRUCT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAVER CONSTRUCT BVBA
Addition kinds of activities for WAVER CONSTRUCT BVBA

871300. Surveying services | Surveying services
16290111. Pier constructie | Pier construction
22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
22410408. Strapping webs | Strapping webs
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
50990204. Logboeken, gebogen banden, posten en palen | Logs, hewn ties, posts, and poles

Werken bij WAVER CONSTRUCT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAVER CONSTRUCT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAVER CONSTRUCT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAVER CONSTRUCT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student orderpicking (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van WAVER CONSTRUCT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WAVER CONSTRUCT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAVER CONSTRUCT BVBA. Laat een reactie achter voor WAVER CONSTRUCT BVBA. WAVER CONSTRUCT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAVER CONSTRUCT BVBA. Leave a respond for WAVER CONSTRUCT BVBA. WAVER CONSTRUCT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAVER CONSTRUCT BVBA op de google maps. Adres en contacten WAVER CONSTRUCT BVBA
Location of WAVER CONSTRUCT BVBA on the google maps. Address and contacts of WAVER CONSTRUCT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WAVER CONSTRUCT BVBA WAVER CONSTRUCT BVBA: Bank J Van Breda & Co | ABF BVBA | AVIMEX | AUTOBEDRIJF E17 | TAGLIARINI FIAT

Other related companies as WAVER CONSTRUCT BVBA: Bank J Van Breda & Co | ABF BVBA | AVIMEX | AUTOBEDRIJF E17 | TAGLIARINI FIAT

WAVER CONSTRUCT BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAVER CONSTRUCT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03304931640. Het bedrijf WAVER CONSTRUCT BVBA bevindt zich op het adres: Berlaarbaan 216A; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Greenhouses. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions; Verandas; Doors; Windows.
De hoofdactiviteit van WAVER CONSTRUCT BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAVER CONSTRUCT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAVER CONSTRUCT BVBA, openstaande posities, locatie van WAVER CONSTRUCT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WAVER CONSTRUCT BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAVER CONSTRUCT BVBA, company assigned to the tax number BE03304931640. The company WAVER CONSTRUCT BVBA is located at the address: Berlaarbaan 216A; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Greenhouses. List of products are Aluminium - Constructions; Verandas; Doors; Windows.
The main activity of WAVER CONSTRUCT BVBA is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WAVER CONSTRUCT BVBA is not available. You also can look at reviews of WAVER CONSTRUCT BVBA, open positions, location of WAVER CONSTRUCT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAVER CONSTRUCT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAVER CONSTRUCT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAVER CONSTRUCT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAVER CONSTRUCT BVBA, employees, financial statistics.