Chauffage Cornet SPRL

Contactgegevens Chauffage Cornet SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chauffage Cornet SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chauffage Cornet SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Quatre Bonniers 11; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée), België

Telefoon (phone): 02 387 00 68; 0475 92 05 33; 067 21 08 17 (+32-02 387 00 68; 0475 92 05 33; 067 21 08 17) 02 387 00 68; 0475 92 05 33; 067 21 08 17 (+32-02 387 00 68; 0475 92 05 33; 067 21 08 17)

Fax (fax): 02 387 16 13 (+32-02 387 16 13) 02 387 16 13 (+32-02 387 16 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chauffage Cornet SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chauffage Cornet SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chauffage Cornet SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chauffage Cornet SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chauffage Cornet SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chauffage Cornet SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chauffage Cornet SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chauffage Cornet SPRL
Products information Chauffage Cornet SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07377838134
Ondernemingsnummer: 2611694335
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chauffage Cornet SPRL
(Get full report from official database of BE for Chauffage Cornet SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chauffage Cornet SPRL
Addition kinds of activities for Chauffage Cornet SPRL

265500. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
32910204. Stenen, schurende | Stones, abrasive
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
59320500. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
59439902. Kantoorformulieren en benodigdheden | Office forms and supplies

Werken bij Chauffage Cornet SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chauffage Cornet SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chauffage Cornet SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chauffage Cornet SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Volwaardige metser (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE LIBRARY

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van Chauffage Cornet SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chauffage Cornet SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chauffage Cornet SPRL. Laat een reactie achter voor Chauffage Cornet SPRL. Chauffage Cornet SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chauffage Cornet SPRL. Leave a respond for Chauffage Cornet SPRL. Chauffage Cornet SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chauffage Cornet SPRL op de google maps. Adres en contacten Chauffage Cornet SPRL
Location of Chauffage Cornet SPRL on the google maps. Address and contacts of Chauffage Cornet SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chauffage Cornet SPRL Chauffage Cornet SPRL: OPENBARE BIBLIOTHEEK | RENE MARNEFFE | PC BUDGET | Verocq Thierry | Unilin Systems

Other related companies as Chauffage Cornet SPRL: OPENBARE BIBLIOTHEEK | RENE MARNEFFE | PC BUDGET | Verocq Thierry | Unilin Systems

Chauffage Cornet SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chauffage Cornet SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07377838134. Het bedrijf Chauffage Cornet SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Quatre Bonniers 11; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van Chauffage Cornet SPRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chauffage Cornet SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chauffage Cornet SPRL, openstaande posities, locatie van Chauffage Cornet SPRL op de kaart.

Chauffage Cornet SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chauffage Cornet SPRL, company assigned to the tax number BE07377838134. The company Chauffage Cornet SPRL is located at the address: Avenue des Quatre Bonniers 11; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation.
The main activity of Chauffage Cornet SPRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chauffage Cornet SPRL is not available. You also can look at reviews of Chauffage Cornet SPRL, open positions, location of Chauffage Cornet SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chauffage Cornet SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chauffage Cornet SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chauffage Cornet SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chauffage Cornet SPRL, employees, financial statistics.