RENE MARNEFFE

Contactgegevens RENE MARNEFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE MARNEFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE MARNEFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BATY 224; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 81581041 (+32-81581041) 81581041 (+32-81581041)

Fax (fax): +32 (50) 454-87-77 +32 (50) 454-87-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE MARNEFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE MARNEFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE MARNEFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE MARNEFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE MARNEFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE MARNEFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE MARNEFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE MARNEFFE
Products information RENE MARNEFFE

BTW identificatienummer (tax): BE04464263916
Ondernemingsnummer: 8715698242
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in RENE MARNEFFE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE MARNEFFE
(Get full report from official database of BE for RENE MARNEFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE MARNEFFE
Addition kinds of activities for RENE MARNEFFE

379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
514801. fruit | Fruits
28920109. Nitromannitol (explosief) | Nitromannitol (explosive)
30690602. Aangepaste samenstelling van rubberen materialen | Custom compounding of rubber materials
50450102. Keying apparatuur | Keying equipment

Werken bij RENE MARNEFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE MARNEFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE MARNEFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE MARNEFFE. Looking for open vacancies in other companies

 • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

 • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

 • Loodgieter (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

 • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

 • Machinebediener (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

 • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

 • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

  Regio: WAVRE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

 • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

 • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ESK

  Type: Leercontract

  U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van RENE MARNEFFE in sociale netwerken
Look for responds of RENE MARNEFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE MARNEFFE. Laat een reactie achter voor RENE MARNEFFE. RENE MARNEFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE MARNEFFE. Leave a respond for RENE MARNEFFE. RENE MARNEFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE MARNEFFE op de google maps. Adres en contacten RENE MARNEFFE
Location of RENE MARNEFFE on the google maps. Address and contacts of RENE MARNEFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE MARNEFFE RENE MARNEFFE: HORELEC | COIFFURE KHADIJA | Willaert E | ASFALT SERVICES WALLONIE SA | COVER NOTE

Other related companies as RENE MARNEFFE: HORELEC | COIFFURE KHADIJA | Willaert E | ASFALT SERVICES WALLONIE SA | COVER NOTE

RENE MARNEFFE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE MARNEFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04464263916. Het bedrijf RENE MARNEFFE bevindt zich op het adres: RUE BATY 224; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in RENE MARNEFFE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENE MARNEFFE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE MARNEFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE MARNEFFE, openstaande posities, locatie van RENE MARNEFFE op de kaart.

RENE MARNEFFE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE MARNEFFE, company assigned to the tax number BE04464263916. The company RENE MARNEFFE is located at the address: RUE BATY 224; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in RENE MARNEFFE were not found.
The main activity of RENE MARNEFFE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE MARNEFFE is not available. You also can look at reviews of RENE MARNEFFE, open positions, location of RENE MARNEFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE MARNEFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE MARNEFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE MARNEFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE MARNEFFE, employees, financial statistics.