BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA

Contactgegevens BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jozef Cardijnstraat 33; 2070; Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): 03 252 80 24; 03 252 57 01 (+32-03 252 80 24; 03 252 57 01) 03 252 80 24; 03 252 57 01 (+32-03 252 80 24; 03 252 57 01)

Fax (fax): 03 253 12 25 (+32-03 253 12 25) 03 253 12 25 (+32-03 253 12 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA
Products information BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04157196044
Ondernemingsnummer: 8498718261
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA
(Get full report from official database of BE for BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA
Addition kinds of activities for BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA

382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle
39999951. fluitjes | Whistles
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency

Werken bij BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA. Laat een reactie achter voor BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA. BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA. Leave a respond for BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA. BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA op de google maps. Adres en contacten BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA
Location of BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA on the google maps. Address and contacts of BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA: AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél | WERBROUCK | L. CASTIAUX | Vebe B.V.B.A. | J. MESPREUVE

Other related companies as BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA: AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél | WERBROUCK | L. CASTIAUX | Vebe B.V.B.A. | J. MESPREUVE

BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04157196044. Het bedrijf BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA bevindt zich op het adres: Jozef Cardijnstraat 33; 2070; Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, openstaande posities, locatie van BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA op de kaart.

BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, company assigned to the tax number BE04157196044. The company BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA is located at the address: Jozef Cardijnstraat 33; 2070; Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA is not available. You also can look at reviews of BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, open positions, location of BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BYL CENTR VERWARM & SANITAIR BVBA, employees, financial statistics.